facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NOK Bouwadvies

NOK Bouwadvies

Info

NOK bouw consultancy & realisatie

NOK staat voor:

Neutraal
Open
Kundig

Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau



"Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau en werken daarom geheel neutraal. Enkel uw belangen hebben bij ons de absolute prioriteit. Wij werken altijd transparant, hanteren een open cultuur en houden het graag helder en inzichtelijk. Verder werken we met een team van zeer kundige professionals. Met een jarenlang trackrecord van vele tevreden opdrachtgevers mogen we met recht spreken van een ervaren team van experts die hun sporen reeds hebben verdiend."
Adres: Ekkersrijt 4004, 5692 DA Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499 71 20 52
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 4004
Postcode: 5692 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ilse van der Avoort, Nok vve beheer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Q-Studio; creëert offline en online interactie Q-Studio; creëert offline en online interact... 440 meter Wij helpen als reclamebureau om op een effectieve manier te communiceren; on- en offl...
Play Learn Change Play Learn Change 965 meter Play Learn Change ondersteunt onderwijsprofessionals in het stimuleren van leren met ...
Recensies
Toen ik Bjorn de vraag voorlegde of hij ideeën had hoe ik meer zonlicht in mijn praktijkruimte kon krijgen, kwam hij met het voorstel om met mijn praktijk naar de zolder te verhuizen en daar de dakkapel serre te plaatsen. Bjorn heeft vervolgens de tekeningen en de kundige en vooral ook prettige vakmensen geregeld. Fijne begeleiding, fijn meedenken en een nog geweldiger resultaat dan waar ik op gehoopt had. Dank je wel Bjorn!
Een review schrijven mag natuurlijk iedereen, maar het is bijzonder dat mensen hierop zaken plaatsen die volledig uit zijn context worden gehaald. Als je dan een review schrijft, schrijf dan in ieder geval het gehele verhaal. Het kort door de bocht je gal spuwen voegt voor niemand iets toe.
Wij schakelen NOK in voor onze klanten die een bouwkundige keuring willen of ondersteuning. Wij werken heel prettig samen met het NOK team!
Slecht werk geleverd. Een grote lekkage aan het dak met veel extra kosten is volledig over het hoofd gezien. Bij het reclameren werd alle verantwoordelijkheid zonder inhoudelijke motivatie volledig van de hand gewezen.
Fijn bedrijf met een persoonlijke aanpak. Komen netjes de afspraken na. Lijntjes zijn kort en duidelijk met Bjorn van Doremalen alles gecommuniceerd.
Er had wat ons betreft grondiger te werk mogen gaan bij het bouwkundig advies voor de aankoop van onze woning. Veel dingen welke niet goed waren heeft hij gemist. Zelfs naar nu blijkt 1 jaar verder constructieve fouten in het huis welke gemakkelijk toen hadden opgemerkt hadden worden volgens deskundigen die we hebben in moeten schakelen. Onlangs hem toevallig gesproken op een bijeenkomst en dit verteld. Meneer was totaal niet geinteresseert en vroeg ook verder niet wat en hoe. Ik zou hem niet aanbevelen.
NOK Bouwadvies is een zeer betrouwbare partner waarmee wij graag mee werken. Duidelijke en eerlijke communicatie en zeer professioneel.
Super goed geholpen om nog net voor de kerstdagen onze keuring te doen. De bouwtechnische keuring was zorgvuldig en duidelijk. Bedankt!
Erg goed en snel geholpen bij een bouwinspectie voorafgaand aan de koop van een huis. Middels een uitgebreid rapport heb ik mijn bod bij kunnen stellen en weet ik waar ik aan toe ben!
Zeer uitgebreid en nauwkeurig rapport ontvangen van de bouwkundige keuring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid