facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria En Steakhouse Sphinx

Adres: Rotan Straat, 8391 AV Noordwolde
Telefoonnummer: +31561433432
Stad: Noordwolde
Route: Rotan Straat
Postcode: 8391 AV



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Noordwolde, Chinees Noordwolde, Cafetaria Noordwolde, Pannenkoeken Noordwolde, Boemerang Noordwolde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Duker De Duker 523 meter Ivm covid 19 hier griepprik gehaald
Recensies
Hier met z'n vieren in het restaurant gegeten, mix grill , shoarma ,pizza en kleine schotel waren heerlijk. De bediening was vriendelijk maar wat onervaren, maar iedereen moet het eens leren. De sfeer was er niet, die moet je zelf maken. Vegetarische menuopties: Pizza's en Pasta en salade is vegetarisch verkrijgbaar.
Niet in trappen . Smakeloos gegeten , 3 bordjes shoarma met zure slamix en ze hebben alleen alcoholvrije sapjes. Koste 58 euro , veel en veel te duur voor deze troep. En inderdaad prijzen verhogen aan de kassa. En niks doen met eerdere reviews. Bijzonder matige ondernemer.
geen aanrader kon geen alcohol bestellen, dat kan natuurlijk maar wel jammer als je ergens gaat eten fristi in een oude mok is trouwens geen fristi maar goedkopere merk zou niet uitmaken als dat aangegeven is/wordt ice tea is geen ice tea maar een goedkope siroop lekker slijmerig champignon saus is knoflooksaus met champignons er in en schoonmaken zou ook al helpen vloer plakt en dienblad waar drinken op geserveerd word was vies en stoffig
Heerlijke pizza's en smaakvolle pasta's. Ietwat lang moeten wachten, maar meer dan waard.Eten: 5/5
Spaghetti Carbonara ... spek was blijkbaar op dus kreeg ik er goedkope pizza ham door de spaghetti en ook pizza kruiden ?? De pizza's en shoarma werden daar flink afgehaald dus dat zal goed zijn maar bestel niets wat afwijkt daarvan.Eten: 2/5
Pas op deze oplichter zegt prijzen pizza's 1 euro duurder, mixsgril 2 euro duurder. Maar de rest is ook duurder geworden maar de oplichter gebruikt oude prijskaart en misleid je dan. Grote mond terwijl hij zelf dus zelf zegt pizza's en mixgrils is duurder, hij vermeld niks over de broodjes kabad of wat ook. Wees dan duidelijk. En grote mond tegen je klanten is ook niet netjes. Raad mensen aan hier niet te kopen. Komt de bar plakkerig en vies is. Als je zegt pizza's en mixgril duurder door dat alles duurder word kwa inkoop meld dan ook broodjes zijn duurder geworden met 0,50 cent wees eerlijk tegen je klanten.
Binnen 10 min onze bestelling kunnen ophalen die we in de zaak hadden besteld. Zeker een reden om hier voor de 2 keer te bestellen. En na 10 min met de auto rijden was het in het huisje die we hadden gehuurd nog steeds warm.
Komen hun afspraken altijd na!! En een vlotte bezorging. Groeten 10A
De hele balie kleeft. De prijzen kloppen niet. De man rekent €1,—extra voor een pizza en€2,-voor mixer grill. Onaangekondigd had hij ook op de broodjes €0,50 en de salade gerekend, zonder vermelding. Ook had de man iet een grote mond toen ik er wat van zei, maar een grote muil. Hij annuleerde de bestelling en wierp min geld op de vette balie. Kortom, een regelrechte afrader.
Vandaag bij deze tent besteld, vieze tent pinnen was niet mogelijk. De friet was slap en nat, en de shoarma was taai. Gewoon voorbij rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid