facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Duker

Geschiedenis

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Judith en Peter Dekker en we beheren sinds begin 2007 Café-restaurant de Duker aan de dwarsvaartweg te Noordwolde. Toen er een opvolger werd gezocht voor het beheer van de Duker, leek dit voor ons de ultieme kans.

Voordat wij de Duker overnamen was deze alleen in gebruik als sportkantine van de bijgelegen sportzalen. Hiernaast bieden wij nu ook diverse catering- en arrangementopties aan. We proberen voor iedereen een passend arrangement op te stellen, zo veel mogelijk rekening houdend met persoonlijke wensen en voorkeuren.

Adres: Dwarsvaartweg 2, 8391ML Noordwolde
Telefoonnummer: 0561 430551
Stad: Noordwolde
Route: Dwarsvaartweg 2
Postcode: 8391ML



op zoek naar gerelateerd: Volleybal De Duker, Afhaal Noordwolde, Sphinx Noordwolde, Noordwolde restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria En Steakhouse Sphinx Pizzeria En Steakhouse Sphinx 523 meter Hier met z'n vieren in het restaurant gegeten, mix grill , shoarma ,pizza en kleine s...
Recensies
Ivm covid 19 hier griepprik gehaald
Goede mogelijk heden om te sporten en zeer vriendelijk personeel
Mensen die hier in het weekend komen zorgen voor overlast vroeg in de morgen door het nodig te vinden te claxoneren. Ik vraag u bij deze rekening te houden met de directe omgeving voor 10 uur in de ochtend.
Mooie grote sporthal.
Mooie ruime sporthal maar iets donker.
Leuke sportzaal beetje beetje ouwe kant met tribunes
Recentelijk gerenoveerde sporthal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid