facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pimpmyroom

Pimpmyroom

Info

Heeft u eindelijk uw droomhuis gekocht, is uw bouwproject (bijna) afgerond of heb jij een kamer in je woning die hoognodig opgeknapt mag worden? Tijdgebrek of gewoon twee linkerhanden? Geen probleem! Wij PIMPEN jouw kamer van A tot Z.



"Wij zijn Ivo en Maureen, wonend te Hilvarenbeek en beiden altijd al bezig met interieur. Wij gaan verder dan alleen het stylen van een woning. Wij ontwerpen op maat gemaakt meubilair en vertalen jouw wensen in een interieurplan en moodboard.Een prachtige kast gezien, maar niet de juiste maat? Wij maken een kast voor jou volledig op maat. We adviseren in de vorm en materialen en maken vervolgens passende meubelstukken op basis van jouw wensen. Een keuken, een kast, een bureau, een uniek kinderbed, buitenkeuken, TV meubel... jij zegt het, wij maken het!Wij PIMPEN jouw kamers van A tot Z. Van volledig op maat gemaakt meubilair tot raamdecoratie, kleuradvies, meubels en woonaccessoires."
Adres:
Telefoonnummer: 622984743
Stad: Hilvarenbeek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dickens BV - STAAL MET STIJL Dickens BV - STAAL MET STIJL 516 meter Specialist op het gebied van maatwerk openhaarden en toebehoren. Stalen kozijnen, deu...
FIS Meubel & Interieurbouw FIS Meubel & Interieurbouw 731 meter Een geweldig bedrijf voor een interieur en meubels van de mooiste materialen op maat!
Recensies
Heel fijn kennismakings gesprek gehad. Geheel vrijblijvend zonder enige kosten. Hele fijne mensen. Heel relaxt. Een goed gevoel bij haar. Komt goed!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid