facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FIS Meubel & Interieurbouw

FIS Meubel & Interieurbouw

Info

FIS Interieurbouw kan uw meubel of interieur van tekening/ontwerp tot hoogglans gespoten eindproduct, in eigen beheer vervaardigen.

Geschiedenis

Historie

FIS Interieurbouw is begonnen in 2007, wanneer Rens van Esch aan de Slibbroek 26a te Hilvarenbeek zijn eerste houtbewerkingsbedrijf opent. Hij begon hier met slechts enkele houtbewerkingsmachines en ontwikkelde hier zijn passie voor het bewerken van hout. Na enkele jaren is het bedrijf uit zijn jasje gegroeid, waardoor FIS Interieurbouw in 2010 verhuisde naar een groter bedrijfspand aan de Slibbroek 44.

Een groter bedrijfspand met meer ruimte, waardoor er ook meer plaats was voor machines. De hele werkplaats is toen der tijd gemoderniseerd. Niet alleen het aantal machines groeide, ook het personeel werd uitgebreid naar maar liefst vier werknemers. In 2012 maakte FIS Interieurbouw een nóg grotere stap; een nieuwe CNC-freesmachine en CNC-zaagmachine werden in gebruik genomen. Door de aanschaf van deze twee machines werd het voor FIS Interieurbouw mogelijk om grote plaatmaterialen te frezen en te zagen op grotere schaal.

In 2013 werd de vraag naar massieve meubelen en bewerkingstechnieken steeds groter. In het begin werden deze mogelijkheden uitbesteed, maar door de blijvende vraag is toen “Meubelfabriek Kuijpers” uit Oirschot overgenomen. Door de overname van dit bedrijf, inclusief het personeel, werd het mogelijk voor FIS Interieurbouw om zich naast de bewerking van plaatmaterialen ook te specialiseren in het bewerken van massieve houten meubelen.

Eind 2013 bleek ook dit nog een stapje te klein voor FIS Interieurbouw. Om een snelle levering te garanderen was het nodig om meer opslagruimte te creëren. Met deze opslagruimte werd het pand aan de Slibbroek 36 betrokken. Door een aanhoudende vraag naar meubel- en houtbewerkingsproducten werd in 2015 ook een pand in Alphen (NB) aangetrokken waardoor de mogelijkheden groeiden op het gebied van interieurbouw en MPS (Modellenbouw, Polyesterverwerking en Spuittechnieken).

Op dit moment is FIS Interieurbouw uitgegroeid tot een bedrijf met 17 werknemers die allemaal hun eigen specialisatie leveren binnen de houtbewerkingssector. Een eigen meubelspuiterij en interieurbouw afdeling maken FIS Interieurbouw tot een Full-service bedrijf waarbij uw opdrachten van A tot Z in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd.

Adres: Slibbroek 44, 5081 NS Hilvarenbeek
Telefoonnummer: 0135053272
Stad: Hilvarenbeek
Route: Slibbroek 44
Postcode: 5081 NS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dickens BV - STAAL MET STIJL Dickens BV - STAAL MET STIJL 240 meter Specialist op het gebied van maatwerk openhaarden en toebehoren. Stalen kozijnen, deu...
Pimpmyroom Pimpmyroom 731 meter Heel fijn kennismakings gesprek gehad. Geheel vrijblijvend zonder enige kosten. Hele ...
Intens Wonen Hilvarenbeek Intens Wonen Hilvarenbeek 1 km Mooie kwaliteitsvolle hanglamp, helaas lang op de bestelling moeten wachten, maar tij...
Houtze Houtze 4 km Wij zijn zo ontzettend blij met het werk van Max heeft geleverd. We kwamen via marktp...
Recensies
Een geweldig bedrijf voor een interieur en meubels van de mooiste materialen op maat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid