facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieterse Zonwering Lochem

Info

Vanaf heden is Pieterse Zonwering gesloten.

Geschiedenis

Pieterse Zonwering is sinds 1978 in en om Lochem een bekende naam als gespecialiseerd bedrijf op het gebied van zonwering, rolluiken en raamdecoratie.

Wij proberen het motto "de klant is koning" hoog te houden en werken met goed opgeleid personeel. Montage- en reparatiewerkzaamheden doen wij dan ook zo veel mogelijk in eigen beheer.

Offertes zijn bij ons vrijblijvend en wij proberen u van een zo goed mogelijk advies te voorzien tijdens een afspraak bij u thuis of wanneer u onze uitgebreide showroom bezoekt. Wij leveren hoofdzakelijk maatwerk producten!

Adres: Kwinkweerd 6b, 7241 CW Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573251321
Stad: Lochem
Route: Kwinkweerd 6b
Postcode: 7241 CW



op zoek naar gerelateerd: Zonnescherm kraakt bij wind, Piepende zonnescherm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Country Lochem Country Lochem 537 meter Prima winkel! Hebben ook mooie truien, vesten , jassen en laarzen van goede kwaliteit...
YLA Lifestyle & Wol YLA Lifestyle & Wol 540 meter YLA Lifestyle & Wol; van bolletjes wol tot handgemaakte lifestyle artikelen!
Lochemse weekmarkt Lochemse weekmarkt 669 meter Klein maar erg gezellig en ruim en overzichtelijk opgezet..
Badalinja Badalinja 758 meter Mooie winkel, écht een aanrader. Ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. Spontaan per...
Je Winkeltje Lochem Je Winkeltje Lochem 785 meter De plek waar koper en verkoper samenkomen! NIEUW - GEBRUIKT - ZELFGEMAAKT Huur hier ...
Oopz Oopz 878 meter Geweldige winkel OOPZ Size diversity, de naam zegt het al. Voor alle vormen en maten ...
Fietsenmakers aan huis.nl Fietsenmakers aan huis.nl 1 km Nooit terug gebeld???
Zonwering Lochem Zonwering Lochem 1 km Probleem met de afstandsbediening zonwering. Bellen-afspraak maken- binnen 30 minuten...
Het Broekenhuis Lochem Het Broekenhuis Lochem 1 km Leuke winkel. Super aardig personeel en een mooie prijs/kwaliteit verhouding.
José van Schie zelfstandig Jemako distributiepartner José van Schie zelfstandig Jemako distributi... 1 km Snel en gemakkelijk schoonmaken met JEMAKO. Het top product voor uw huis of bedrijf!
Recensies
Alleen voor informatie niet het goede adres, alleen als je bereid bent om met een ruim budget eea aan te schaffen wordt het anders.
Het bedrijf is erg mooi en de service is geweldig. Vriendelijke bediening en hulp bij het uitzoeken is geweldig zelfs voor het kleinste onderdeel kun je hier terecht!
Goede afhandelingen en ook voor losse onderdelen kon ik hier goed terecht.
Wordt er goed geholpen en erg vriendelijk
Zeer slecht en onvriendelijk!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid