facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badalinja

Badalinja

Info

Badalinja lingerie is een gezellige lingeriewinkel met genoeg keuze, waar service nog altijd voorop staat.

Geschiedenis

Badalinja lingerie is sinds 28 januari 2015 gevestigd aan de Molenstraat 24 in het mooie stadje Lochem.

De lingeriewinkel bevindt zich in een mooi, oud pandje. De lingeriezaak is in januari 2015 volledig verbouwd en heeft nu een warme uitstraling.

Badalinja lingerie beschikt over een uitgebreid assortiment. Eigenaresse, Daphne Wolsheimer, en medewerksters staan graag voor u klaar.
Zij vinden service en persoonlijke aandacht écht belangrijk en maken voor een ieder tijd.

Lingerie passen en kopen is een persoonlijke aangelegenheid waar vaak de tijd voor genomen moet worden. Samen kijken we naar de goede pasvorm voor u. Met de juiste lingerie voelt u zich mooier, comfortabeler en, niet onbelangrijk, je kleding zit veel beter als er juiste lingerie onder gedragen wordt.

Adres: Molenstraat 24, 7241 AE Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573460108
Stad: Lochem
Route: Molenstraat 24
Postcode: 7241 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Je Winkeltje Lochem Je Winkeltje Lochem 62 meter De plek waar koper en verkoper samenkomen! NIEUW - GEBRUIKT - ZELFGEMAAKT Huur hier ...
Oopz Oopz 165 meter Geweldige winkel OOPZ Size diversity, de naam zegt het al. Voor alle vormen en maten ...
Lochemse weekmarkt Lochemse weekmarkt 179 meter Klein maar erg gezellig en ruim en overzichtelijk opgezet..
Country Lochem Country Lochem 317 meter Prima winkel! Hebben ook mooie truien, vesten , jassen en laarzen van goede kwaliteit...
Het Broekenhuis Lochem Het Broekenhuis Lochem 430 meter Leuke winkel. Super aardig personeel en een mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Fietsenmakers aan huis.nl Fietsenmakers aan huis.nl 449 meter Nooit terug gebeld???
Zonwering Lochem Zonwering Lochem 633 meter Probleem met de afstandsbediening zonwering. Bellen-afspraak maken- binnen 30 minuten...
Pieterse Zonwering Lochem Pieterse Zonwering Lochem 758 meter Alleen voor informatie niet het goede adres, alleen als je bereid bent om met een rui...
YLA Lifestyle & Wol YLA Lifestyle & Wol 777 meter YLA Lifestyle & Wol; van bolletjes wol tot handgemaakte lifestyle artikelen!
José van Schie zelfstandig Jemako distributiepartner José van Schie zelfstandig Jemako distributi... 1 km Snel en gemakkelijk schoonmaken met JEMAKO. Het top product voor uw huis of bedrijf!
Recensies
Mooie winkel, écht een aanrader. Ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. Spontaan personeel en erg behulpzaam. Voor de mannen zijn er leuk boxershorts die ook nog eens heerlijk zitten.
Wat een fijne winkel. Ben er special nog een keer extra voor teruggegaan. Zeker een aanrader. Mocht ik in de buurt zijn dan kom ik zeker weer lang. Nog heel veel Su6 met je winkel.
Mooi gezellig winkeltje met mooie lingerie voor een betaalbare prijs. Als je het wenst krijg je goed eerlijk advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid