facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piet Basten Complete Woninginrichting

Adres: Wilhelminalaan 3-AB , Son 5691 AX, NL
Telefoonnummer: 0499 471 292
Stad: Son
Route: Wilhelminalaan 3-AB
Postcode: 5691 AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 250 meter Achterin was een lasergestuurde toiletborstel, oh jee wat een oppervlakkig stel gelee...
Beter BED Beter BED 2 km De verkoopster was behulpzaam. Uiteindelijk een boxspring gekocht van ruim 3000 euro....
Mega-Trade Mega-Trade 2 km
Recensies
Ga niet in zee met deze oplichter! Mijn schoonmoeder van 85! heeft september vorig jaar een bestelling geplaatst en betaald. Sindsdien totale radiostilte. Er wordt niet gereageerd op mails, telefoon en zelfs meerdere bezoeken aan de winkel hebben niets opgeleverd.
We hebben screens laten plaatsen en zijn ontzettend tevreden. Op de eerste plaats zijn Judith en Jan ontzettend fijne en vriendelijke mensen. We hebben uitleg gekregen over de verschillende soorten screens, mogelijkheden, toepassingen, etc. Er is veel kennis van zaken en dat vinden we erg belangrijk. Daarnaast hadden we de keuze uit verschillende kleuren en opties. De screens zijn inmiddels door Jan en zijn team geplaatst en daar zijn we uiterst tevreden over. Alle screens zijn perfect ingehangen. óók bij de grote raampartijen. Alles is tot de perfectie geregeld en er is alle tijd voor uitleg en uitvoer van onze wensen genomen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Een echte aanrader! Dankjewel voor de geweldige service en laat de zomer nu maar komen!
Helaas hebben wij onze order moeten annuleren nadat we maandenlang aan het lijntje zijn gehouden, zo bleek achteraf. Het eindproduct hebben we dus nooit gezien. Verwacht hier geen eerlijke of transparante communicatie, verwacht niet dat je de eigenaar makkelijk telefonisch of via e-mail kunt bereiken. Verwacht wél dat er altijd wel "iets" is: het atelier heeft niet geleverd, er is een weeffout gemaakt is de stof, en ga zo maar door. In eerste instantie geloof je de vlotte babbel van de eigenaar, maar nadat hij meerdere keren dezelfde smoes of leugen zo je wilt heeft laten vallen valt er weinig meer te geloven. Verwacht evenmin excuses voor het ongemak en trap niet in "over 3 weken hebben we 100% zeker binnen" of "ik beloof wat van me te laten". Het gebeurt namelijk allemaal niet. We hadden graag een lokale ondernemer gesteund, maar dan kun je deze beter links laten liggen. Zie ook de andere, verrassend gelijkende, review.
Wij zijn erg tevreden over Basten. Vanmorgen gebeld want de rem van de vouwgordijnen deed het niet meer. Een uur later waren ze er al en meteen gemaakt. We hoefden niets te betalen. Dat vind ik nog eens service.
* slecht nakomen van gemaakt afspraken * slechte communicatie naar de klant Jan Basten beloofd van alles maar vergeet wat hij heeft beloofd. Ons verhaal...? Onze gordijnen boven waren tot 2 keer toe foei-lelijk of zelfs verkeerd gemaakt. Onze gordijnen beneden had een weeffout. Ook die moest opnieuw worden gemaakt. Rolgordijnen achter ook geleverd met een vlek erin. Dit heeft bijna 6 maanden geduurd voordat we een nieuwe kregen. De communicatie van Jan Basten is als een vergiet. Terug bellen....uuh vergeten. Dus zelf maar weer eens bellen. Mooie praatjes weer alom... De gordijnen worden vervolgens opgehangen door iemand anders. uuuh rvs trekstangen? Die heb ik niet bij me. Ook niet besteld. Zucht... Uiteindelijk is, na maanden wachten, alles in orde. Maar wat een gedoe. Wat een waardeloze manier van zaken doen op deze manier. Mijn advies: ga ergens anders heen, naar iemand die zijn afspraken wel onthoud, dat scheelt een hoop frustratie. Basten Interieur heeft een goede naam in omgeving Son en Breugel maar gooit dit te grabbel door zo te werken.
Wij hebben subway raamdecoratie bij hen gekocht en zij erg tevreden
Super winkel met verstand van zaken en kwaliteit merken.
Fijne zaak, en een deskundige aardige eigenaar.
vriendelijke en zeer goede service
Vertaald door Google Goede selectie Origineel Good selection
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid