facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beter BED

"Bij Beter Bed Eindhoven Ekkersrijt kun je rekenen op een deskundig advies. Onze medewerkers luisteren goed naar jouw slaapwensen. Of het nu gaat om bedden, matrassen, kussen, boxsprings of ledikanten; wij weten welk product het beste bij je past. En waarmee je verzekerd bent van een goede nachtrust. Met zo veel slaapinspiratie is de kans klein dat je onze winkel met lege handen verlaat. Kom gerust langs en kijk even rond, ook staan we zeven dagen per week klaar om jou te adviseren! Je vindt onze winkel op het bedrijventerrein Ekkersrijt, aan de A50. Kom je met de auto? Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur."
Adres: Ekkersrijt 4034 , Son 5692 DA, NL
Telefoonnummer: 0499 490 962
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 4034
Postcode: 5692 DA



op zoek naar gerelateerd: Beter Bed openingstijden, Beter Bed outlet, Beter Bed kortingscode, Beter Bed Amsterdam, Beddenreus, Beter Bed Groningen, Bedden outlet Eindhoven, Beter Bed Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mega-Trade Mega-Trade 384 meter
Blokker Blokker 2 km Achterin was een lasergestuurde toiletborstel, oh jee wat een oppervlakkig stel gelee...
Piet Basten Complete Woninginrichting Piet Basten Complete Woninginrichting 2 km Ga niet in zee met deze oplichter! Mijn schoonmoeder van 85! heeft september vorig ja...
Recensies
De verkoopster was behulpzaam. Uiteindelijk een boxspring gekocht van ruim 3000 euro. Levertijd ongeveer 7 weken. Een week voor levering kreeg ik een mailtje dat de levertijd met ruim 4 MAANDEN was vertraagd. “Excuses voor het ongemak”. De telefoniste gaf aan dat zelfs die 4 maanden geen garantie zouden zijn. Ik zou terug worden gebeld… dezelfde dag was beloofd. Twee dagen later uiteraard nog steeds geen belletje. “Excuses voor het ongemak”. Dus maar geannuleerd. Nu wel geld terug van de aanbetaling, maar deze gang van zaken is onacceptabel. Ik ben zeer blij dat ik bij het bestellen me geen andere maat beddengoed en dergelijken heb laten aansmeren. Anders had ik daar mooi mee gezeten.
Hebben hier uiteindelijk een geschikt matras gevonden, maar verkopers willen hier snel een deal slaan of laten ons met rust. Weinig info bij de matrassen.
Zeer goed geholpen en geen verkoop praatjes. Echt goed geluisterd naar onze wensen
Super winkel. Verkoper neemt de tijd voor je. Legt alles goed uit. Kijkt mee voor oplossingen. Als je iets wil kopen om te slapen ZEKER AANRDER
Bij levering van het bed onze muur beschadigd en een beschadigd hoofdbord gemonteerd. De bezorgers gaven aan dit te melden en dat we binnen 6-8 weken een nieuw hoofdbord zouden krijgen. Na 6-8 weken wachten maar eens gebeld, bleek er nog niks met de melding gedaan te zijn.. Er moet extra informatie aangeleverd worden en nu maar weer wachten.. 1 extra ster omdat het bed wel lekker slaapt..
Goede service in de winkel en bij de levering. Helaas zijn de de matrassen na uitzetten 2cm groter geworden waardoor de matrassen aan een zijde bij de boxspring 4cm oversteekt. Na pas een maand kregen wij een reactie: dit valt binnen de marges. Dus met al niet tevreden.
Vriendelijke behandeling in de winkel bij het plaatsen van mijn bestelling voor een bed met toebehoren. De verkoopster gaf prima informatie. Omdat ik het bed snel nodig had deed ze haar uiterste best om dit mogelijk te maken. Ik deed mijn bestelling op dinsdag en al de vrijdag erop werd mijn bed geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen.
Vandaag op afspraak langs geweest en geholpen door Ilona, wat een lieve vrouw! Ze had ons goed geholpen en we zijn tevreden naar huis gegaan na een anderhalf uur in de showroom. Enige nadeel is dat de levertijd ongeveer 2 maanden is... Hopen dat dat goed gaat! Ervaring in winkel was in ieder geval prima. :
Zeer slechte klantenservice, je wordt afgepoeierd en van het kastje naar de muur gestuurd. Doorverbinden naar het filiaal is al te moeilijk. Rechtstreeks bellen wordt direct verbroken.
Voor de zoveelste keer is het weer fout gegaan bij beterbed. 1ste keer topper niet bij gehele bed geleverd. Geleverde bed had een productie fout en heeft gezorgd voor rug klachten... 2de keer nieuwe bed mogen uitzoeken en lang moeten wachten. Tijdens levering achter komen dat er maar een matras voor een tweepersoons bed geleverd wordt. Was verkeerd doorgegeven. Nu op oplossing wachten en weer wachten tot het bed kompleet is... Sorry, beterbed doet hun naam niet goed. Ik zal niemand aanraden om naar beterbed te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid