facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Photo sessions by Shirley Schreuder

Photo sessions by Shirley Schreuder

Info

Wat leuk dat je een kijkje op mijn pagina neemt!
De diensten die ik aanbied zijn:
Newborn (lifestyle), zwangerschap, kinderen, gezinnen, portret.
Lijkt het je leuk om een shoot bij mij te boeken, neem dan contact op via chat of via website.



"Fotograaf in Katwijk en omgeving. Gespecialiseerd in koppels, gezinnen en kinderen. Voor mooie portretten en personal branding shoots ben je bij mij ook aan het juiste adres."
Adres: Zuidstraat 69, 2225 GT Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-53731513
Stad: Katwijk
Route: Zuidstraat 69
Postcode: 2225 GT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anita verweij fotografie Anita verweij fotografie 548 meter Anita is een super goede fotografe die de tijd neemt voor kinderen. Ze maakt echt fan...
Made by Dirk Made by Dirk 2 km We hebben een fantastische dag gehad en kunnen nu terug kijken naar super fotoboeken....
Recensies
Ik heb onwijs genoten van de shoot die ik met Shirley heb gehad. Foto’s zijn super mooi geworden en Shirley is een ECHTE aanrader als je mooie foto’s wilt hebben! Ze is lief en heel professioneel.
Shirley maakt prachtige foto's en neemt tijdens de shoot echt de tijd voor je. Heel prettig contact en ze is heel meelevend.
Blij met een mooie branding shoot ter gelegenheid van mijn 10 jarig jubileum als zelfstandig reisondernemer. Locatie, setting, decoratie alles was kloppend. Shirley denkt in mogelijkheden.
Onlangs hebben wij een zwangerschapshoot en een newbornshoot gehad bij Shirley. Shirley is zeer professioneel, stelt je op je gemak en heeft oog voor detail! Het eindresultaat van beide shoots waren echt prachtig. Wij zouden Photosessions by Shirley zeker aanraden!! Wij weten Shirley in ieder geval in de toekomst zeker weer te vinden voor een fotoshoot.
Shirley heeft het feestje vastgelegd van onze oma die 100 werd. We hebben een mooie beeldverzameling van de sfeer en gezellige onderonsjes gekregen. De communicatie was duidelijk en ze wist onze chaotische familie in het gareel te krijgen voor geslaagde groepsfoto's - een kunst op zich ;- We zijn blij met de beeldende aanvulling op de mooie herinnering van het feestje!
We hebben genoten van de shoot! Shirley is erg aardig en professioneel. En het eindresultaat - een droom die uitkomt!
Hele mooie foto’s hele aardige meid
Geweldige fotografe! Super lief en professioneel! Aanrader! Je bent een topper shirley!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid