facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anita verweij fotografie

Anita verweij fotografie

Info

Fotografe: new-born, portret, love-shoot, gezin/groepen, zwangerschap, kinderen, schoolfotografie



"Portretfotografie Newbornfotografie Schoolfotografie Gezinsfotografie Kinderfotografie"
Adres: Wethouder F.E. Meerburg sr kade 96, 2225 VD Katwijk Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Katwijk
Route: Wethouder F.E. Meerburg sr kade 96
Postcode: 2225 VD Katwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photo sessions by Shirley Schreuder Photo sessions by Shirley Schreuder 548 meter Ik heb onwijs genoten van de shoot die ik met Shirley heb gehad. Foto’s zijn super mo...
Made by Dirk Made by Dirk 2 km We hebben een fantastische dag gehad en kunnen nu terug kijken naar super fotoboeken....
Recensies
Anita is een super goede fotografe die de tijd neemt voor kinderen. Ze maakt echt fantastische foto’s en is vriendelijk in de omgang. Communicatie is ook top! De foto’s hangen aan de muur en is een echte eyecather van het huis. Wij zijn er enorm blij mee.
Prachtige foto's, enorm blij met het resultaat. Heel waardevol zulke hoge kwaliteit foto's te hebben. Verder voelde we ons in de studio bij Anita heel fijn en was het erg gezellig!
Anita is een super leuke, gezellige fotograaf die je heel erg op je gemak stelt. We zijn heel blij met het eindresultaat en raden Anita zeker aan als fotograaf wanneer je een fotoshoot wilt plannen!
Ik heb een aantal mooie foto's ontvangen, zowel voor privé als een aantal meer zakelijke portretten voor mijn website. Mijn peuterdochter vond het super om door Anita op de foto gezet te worden. Ze was zo grappig vond dochterlief haha en geduldig! Ook heel fijn dat Anita na afloop zorgvuldig naar mijn wensen luisterde. Dankjewel!
Prachtige foto’s ontvangen! Anita is professioneel, rustig en zeker ook voor kinderen leuk. Foto’s zijn mooi, al twee shoots gedaan, en binnenkort een familieshoot. Aanrader!
Anita is een echte vakvrouw, ze stelt je op je gemak en weet een serie foto's fe maken die echt spot-on is. Wij waren heel erg positief verrast door het resultaat. Omdat Anita ook nog eens heel leuk met kinderen is weet ze die ook nog eens heel leuk op de foto te krijgen. Wij komen zeker weer terug!
Een tijdje geleden portret foto's laten maken van onze twee zoons. Anita was heel ontspannen en had veel geduld met de kinderen. Het zijn prachtige foto's geworden en ze hangen mooi aan de muur
Super leuke shoots gehad bij Anita! Anita heeft heel veel ervaring met kinderen, dat merk je gelijk. Daarom waren de shoots ontspannen en de foto's prachtig!
Wat is het fijn om bij Anita een newborn shoot te doen! Het is zo ontspannen en doordat ze zelf in de kinderopvang heeft gewerkt gaat alles heel natuurlijk. Wij hebben er van genoten en van het eindresultaat genieten wij nog steeds! Dankjewel Anita en tot de volgende shoot, want wij komen zeker weten nog een keer terug! Liefs van Danny, Melissa en Isabeau
Hele fijne tijd gehad tijdens newborn fotoshoot. Rustige, warme sfeer in de studio. Anita doet haar werk proffesioneel, maar we zagen ook veel passie. Omgaan met de newborn is heel rustig maar ook handig gedaan. Onze meisje had veel zin in, zo veel dat ze zelfs gepoept heeft. Dat was gelukkig ook geen probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid