facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peter en Leni

Peter en Leni

Info

Wij zijn een horeca gelegenheid geopend van 10 tot 22 uur en tijdens optredens tot middernacht. Goed en eerlijk eten.



"Van harte welkom bij Kaap Steendam! Kaap Steendam is gelegen aan het Schildmeer, een prachtige omgeving in de gemeente Midden-Groningen.In ons sfeervolle restaurant geniet je van donderdag t/m zondag van een lunch, borrel of diner met een mooi uitzicht.Op zonnige dagen geniet je in de luwte op ons mooie tuinterras. Regelmatig organiseren wij onze inmiddels welbekende “Music Dining” avonden, live muziek in combinatie met een heerlijk diner.Laat je verrassen door de fijne ambiance, de sfeer, onze gastvrijheid en het heerlijke eten. Iedereen is van harte welkom bij ons.Graag tot ziens bij Kaap Steendam!"
Adres: Damsterweg 20, 9629PD Steendam, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598430575
ln.inelneretep@ofni
Stad: Steendam
Route: Damsterweg 20
Postcode: 9629PD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: peter en leni agenda, jan en lenie, restaurant schildmeer, restaurant de otter steendam, steendam restaurant, de koperen scheepshoorn steendam, damsterweg 20 steendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paviljoen Boei12 Paviljoen Boei12 737 meter
Restaurant Boei 12 Restaurant Boei 12 754 meter
Boei 12 Boei 12 754 meter Lekkere chocolademelk gedronken met een leuk praatje wat wil je nog meer n deze tijd
Paviljoen Boei 12 Paviljoen Boei 12 754 meter Vriendelijke mensen en uitstekende service. Mooie jachthaven
Camping De Otter Camping De Otter 918 meter Mooie ligging met zicht op het water en de haven. Terras is eigenlijk voor de belangs...
Recensies
Ik vind het jammer ws door personeel te kort,alhoewel het rustig was dat alles niet meer zo als voorheen was. De aandacht voor de klant mis ik. Ook vind ik de porties kleiner en duurder. Ik had saté ,behalve dat ik het niet op saté vond lijken vond ik het ook niet lekker. Het was langwerpig vlees aan een stokje .Het zag er niet uit al stukjes kip aan een stokje en de smaak was niet echt kip. Ik vroeg er naar .Het bleek kippedijen vlees. Misschien ligt het aan mij dat kan maar ik vond het TE vet en had gewoon geen idee dat ik kipsate aan het eten was. Ik heb het dan ook voor het grootste deel laten staan. Jammer dit. Volgende keer wat anders proberen?... Een paar dagen geleden 28 Okt hebben we weer gegeten in Kaap Steendam. Ik had nu gekozen voor de flat ion steak. Deze was erg lekker Ook het toetje was zalig crème brule. Bediening was goed.
Met vier man heerlijk gegeten. Mocht wat drukker en dat verdient de kwaliteit van het eten ook. Fijne vlotte bediening. Kortom een aanrader.Eten: 5/5
Lekker gegeten, op een fijne plek met uitzicht op het Schildmeer. Was genieten.
Leuk terras en erg vlotte bediening. Ruime keuze maar ik vind ze erg aan de prijs. Portie bitterballen 8 stuks voor 8 euro is veel dat betaal je in toeristisch Dokkum niet. Had een speciale koffie en bijzonder biertje: dan is 8,40 veel. Bediening en Entourage verder prima.
Heerlijk gegeten en heel fijne bediening! Nog even geduld en dan wordt er verbouwd!
Onlangs hebben we met 5 personen, gegeten op het terras van Kaap Steendam. De tafel stond vol, personeel kwam regelmatig checken op lege glazen en het eten was heerlijk, de toiletten waren mooi schoon en de rekening viel mee. Het nieuwe gebouw is nog steeds niet klaar, daar kijken we nu wel erg lang naar uit. Alle vijf hebben we een gezellig avondje gehad, bedankt !
Héérlijk gegeten bij Kaap Steendam! Een gemoedelijke, supergezellige sfeer met zeer vriendelijk personeel én een uitstekende kok!! Ontzettend lekker allemaal!
Het was een geweldige ervaring we zijn eerst vrijdag geweest en hebben gelijk voor zaterdag gereserveerd, we hebben alle 2 x heerlijk gegeten. Geweldige kok en gezellig bediening, geen grote kaart maar wat er op staat is allemaal heerlijk wij zeggen als je lekker wil eten snel bellen en reserveren Gr Maryke en Eduard.
Leuke plek aan het Schildmeer, met grootse nieuwbouw plannen voor een mooi paviljoen
Voortreffelijk eten, met mooie achtertuin!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid