facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Otter

Camping De Otter

Info

Camping De Otter is de enige camping aan het Schildmeer. Het Schildmeer en de omgeving van camping De Otter is een schitterende plek om te recreëren, water, bos en natuurgebieden. Perfect voor wandelaars en fietsers en natuurlijk watersporters.



"Camping De Otter is de enige camping aan het schildmeer. Wanneer u houdt van water, natuur en ruimte is De Otter perfect voor u. Het Schildmeer en haar omgeving heeft veel te bieden.Het is ruim 10 ha en bestaat uit 100 vaste plaatsen en 50 toeristische plaatsen.We hebben altijd meerdere stacaravans in de verhuur.Voor campers zijn er speciale verharde plaatsen 6 stuks.Op het terrein bevind zich een toiletgebouw met daarin een chemische stort en een wasserette.Op de camping zijn verschillende speeltoestellen geplaatst voor de kinderenAlle plaatsen hebben tenminste 6 ampère en er zijn diverse watertappunten.U kunt kiezen uit zowel zon als schaduwplekken.gratis wifi aanwezig"
Adres: Roegeweg 9, 9629PA Steendam, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598-431543
ln.tenteh@rettoed
Stad: Steendam
Route: Roegeweg 9
Postcode: 9629PA



op zoek naar gerelateerd: openingstijden de otter schildmeer, boot huren schildmeer, restaurant de otter steendam, boei 12 steendam, camping schildmeer, stacaravan te koop schildmeer, schildmeer te koop, schildmeer steendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiecentrum de Otter Recreatiecentrum de Otter 0 meter Bijzonder vies toiletgebouw en aan de receptie weet men van geen toeten of blazen.
Paviljoen Boei 12 Paviljoen Boei 12 180 meter Vriendelijke mensen en uitstekende service. Mooie jachthaven
Restaurant Boei 12 Restaurant Boei 12 180 meter
Boei 12 Boei 12 180 meter Lekkere chocolademelk gedronken met een leuk praatje wat wil je nog meer n deze tijd
Jachthaven Boei 12 Jachthaven Boei 12 182 meter Vriendelijke mensen en uitstekende service. Mooie jachthaven
Paviljoen Boei12 Paviljoen Boei12 189 meter
Peter en Leni Peter en Leni 918 meter Ik vind het jammer ws door personeel te kort,alhoewel het rustig was dat alles niet ...
Recensies
Mooie ligging met zicht op het water en de haven. Terras is eigenlijk voor de belangstelling te klein, mis ook parasols, voor diegene die graag wat schaduw wil. Eten is goed maar het meest gericht op de frituur. Mis voor de Duitsers, die ook vaak aanwezig zijn, de menukaart in het Duits. Toiletten zijn niet groot en grenzen aan het terras, er zit een camping bij met toiletten die toegankelijk zijn met een pas oid. Ook is er een mini dierenhoek met geiten. Het gebouw is een grote blokhut, die er mooi uitziet.
Een mooie camping met vriendelijk personeel.
De camping is mooi gelegen maar verouderd.Er was net een wisseling van eigenaar en alles moest weer herstart worden. Dus voor ons was dit wel even pech. In eerste instantie was er 1 douche voor de hele camping, later ging het dames gedeelte ook open. Douches waren veel te koud afgesteld, brrr!!! Svp aandacht hiervoor!! Schoonmaak was er eerst amper, later werd dit wel georganiseerd. Electra op de veldjes was deels defect. Er was geen vertier en verhuur van spullen, terwijl dit wel op de website staat. Toen ik wilde wassen was er s ochtends geen beheerder aanwezig voor de sleutel van de wasruimte. Jammer! Dus handwas gedaan. We hebben het beste ervan gemaakt em ach als je kampeert moet je wat ongemak kunnen verdragen. Onze kinderen hebben wel geweldig gesurfd ! Prachtig meer! En daar waren we ook voor gekomen! Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Voor de nieuwe beheerder alle begrip en vertrouwen dat de boel snel op orde komt.
Bijzonder vies toiletgebouw en aan de receptie weet men van geen toeten of blazen.
Dicht,heel jammer. Liep met een lieve vriendin,van 89 moeizaam van parkeer plek,waar iedereen moeizaam loopt naar het restaurant , Daar bemerkten we dat het gesloten was. Laat de mensen dat al weten ,als je de oprit op gaat.Dan loop je niet voor niets.
Ongetwijfeld een paradijs op aarde voor mensen die met hun eigen boot komen. Direct aan het Schildmeer en de nautische voorzieningen zijn ongetwijfeld fantastisch. Het personeel is overwegend vriendelijk. Maar een reservering werd niet meer teruggevonden. Ook door de gebrekkige informatie op de website komt het geheel erg chaotisch over. De non-stop frituurlucht uit het restaurant weerhield me ervan te informeren naar wat ze te bieden hebben. Deze informatie staat ook nergens. De gratis Wifi reikte niet tot voorbij het eerste veldje, hoewel, gratis is een groot woord. Dit is een dure camping. Wat allemaal niet zo'n ramp zou zijn, in ruil voor prettig sanitair en mooie kampeerplaatsen. De plaatsen waren krap, dicht op de overburen en rechttoe, rechtaan. Maar altijd nog minder teleurstellend dan het enorm verouderde, onpraktische sanitair. Met centrale wc-rol, geen haakjes, geen plankjes. Gewoon in je eigen drek staan dabben dus, en in die van een ander erbij. Volop ruimte voor verbetering. De prijzen verlagen zou een prima eerste stap zijn.
Mooie camping en natuur gebied. Mooie foto's gemaakt. Was hier vroeger op de camping met mijn ouders, zussen en broer in 1991 en 1992. Wel jammer dat ik nergens foto's van die tijd kan vinden. Want er is heel veel veranderd, en toch zijn sommige dingen hetzelfde gebleven. Dat is wel mooi. Maar ik vind het wel een mooi fotografie gebied geworden. En het eten in het restaurant palvioen is goed! Ik heb opzich lekker gegeten. Ik zeg opzich, want ik had nogal last van de wespen, dat was minder fijn. Ik raad deze camping zeker wel aan. ;-
Net overgenomen door nieuwe eigenaren. Terras is weer open voor een drankje en een bitterbal. Eten kan nog niet. Gaat komende tijd veel veranderen als het allemaal doorgaat.. we zijn benieuwd.
Wij hebben lekker gekampeerd met onze caravan. De camping is idd sterk verouderd etc maar de prijzen zijn nu aangepast waardoor je een goede verhouding krijgt. Erg jammer dat de camping weggaat. Het is een erg fijne omgeving om te staan.
Leuke camping aan het prachtige schildmeer. Alleen de eigenaar van het verhuur/campingbedrijf is zeer Gaston vriendelijk dit jaar heeft hij al met meerdere mensen ruzie lopen zoeken waaronder ons. Zeker geen aanrader als gastvriendelijkheid belangrijk voor je is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid