facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Training Paintsil

Personal Training Paintsil

Info

Aan u de keuze. Gaat u echt voor uw doelstelling? Wilt u resultaat? Laat mij u daarbij helpen. Met mijn ervaring en uw doorzettingsvermogen zijn de mogelijkheden oneindig. Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer info www.ptpaintsil.nl

Geschiedenis

Personal Training Paintsil introduceert het nieuwe sporten. U sport altijd onder begeleiding van een Personal Trainer. Dit kan zijn één op één of in groepsverband.
PT Paintsil biedt naast Personal Training ook en ruim aanbod aan activiteiten om uw gezondheid te verbeteren. U kunt kiezen uit de volgende lessen:
Zumba | Pump It | Let's Dance | KickFit | FunXionAll



"Bij PT Paintsil sport je altijd onder begeleiding van een personal trainer. Dat kan één op één of in small group. Door middel van coaching en training kun je in een personal trainingstraject bijzonder effectief je doelen behalen. We spreken dan niet alleen over fysieke doelen, maar zeker ook doelen op zakelijk en privé vlak.In onze small group trainingen heb je erg veel keus en is de begeleiding optimaal. Zo zijn de groepen maximaal 12 deelnemers groot en kun je kiezen voor specifieke trainingen zoals:FIT: conditieCURV: buik billen benenSTRONG: krachtPUMP: duurkrachtSTRIKE: boksenOok hebben we specifieke groepsprogramma's voor persoonlijke en zakelijke groei. Nieuwsgierig bekijk dan onze site en boek een gratis proefles."
Adres: Parkstraat 1b, 6881 JA Velp
Telefoonnummer: 0268484213
Stad: Velp
Route: Parkstraat 1b
Postcode: 6881 JA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 08:45 - 10:45
Zondag: 08:45 - 11:45


op zoek naar gerelateerd: Ozzys Gym, Sporten in Velp gld, Fit Gym, Tarieven Paintsil, Jagyba Velp judo, High performance gym Zwolle, Fit Velp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Curves Velp Curves Velp 262 meter Deze Curves in Velp heeft veel nadelen: 1. Ik vind het niet lekker schoon b.v. haren ...
FitGym Paintsil VELP FitGym Paintsil VELP 274 meter Super fijne sportschool met hele goede persoonlijke aandacht maar ook gepersonaliseer...
JAGYBA Sport & Health JAGYBA Sport & Health 1 km Wegens gezondheid kon ik mijn 10x kaart voor de einddatum niet helemaal op krijgen.fi...
Sportbedrijf Rheden Sportbedrijf Rheden 1 km Sportbedrijf Rheden: hét centrum voor bewegend en sportend Rheden!
Recensies
8 jaar geleden ben ik na mijn verhuizing op zoek gegaan naar een nieuwe sportschool. Al gauw kwam ik bij personal training Paintsil uit, omdat deze sportschool voor mij de dichtstbijzijnde was. In het begin moest ik even wennen, maar er heerst een fijne sfeer en de begeleiding is positief en professioneel. In 2017 heb ik meegedaan aan een afslankprogramma dit heeft mijn leefstijl in positieve zin veranderd. Ik zie mijzelf niet als een sportief persoon maar sinds die tijd probeer ik iedere dag wat aan beweging te doen. Nu ga ik gemiddeld 3 keer per week naar de sportschool toe. Hoewel ik het trainen zelf niet altijd leuk vind, ga ik meestal wel met een goed gevoel weer naar huis!
Toen Lawrence Paintsil in 2013 zijn sportschool opende zijn mijn vrouw en ik meteen lid geworden. Mijn vrouw traint sindsdien 1-op-1 met Lawrence, met veel succes én plezier. Mij spreken de circuittrainingen meer aan: elke week nieuwe oefeningen, waarbij cardio afgewisseld wordt met krachttraining en je zelf bepaalt hoe zwaar je het maakt. Zwaar dus! ;- Wat Paintsil voor mij aantrekkelijk maakt is het sporten in kleine groepen, met veel aandacht van fijne en goede trainers die je stimuleren, uitdagen én op je houding letten zodat het risico op blessures laag blijft. En... er hangt gelukkig niet die typische 'kijk mij eens'-sportschoolmentaliteit.
Sinds 7 jaar sport ik bij PTpaintsil aan de Parkstraat en sinds de opening van FitGym ook op Den Heuvel. Ik was een hardloper maar wegens een blessure kan ik dit helaas niet meer doen, sporten is voor mij heel belangrijk. Dus ben ik op zoek gegaan naar een andere manier van sporten. Meer uitdaging, minder eenzijdig trainen en meer krachttraining. Bij PTPaintsil heb ik dit gevonden. Leuke groepslessen, met veel verschillende oefeningen. Dit spreekt mij erg aan. Ik train m'n hele lichaam, kracht afgewisseld met cardio. Ik vind het fijn dat er rekening wordt gehouden met mij als persoon, zou de sportschool 100% aanbevelen.
Voordat ik begon bij personal training paintsil twijfelde ik nog tussen 2 andere sportscholen. Na de proefles ben ik overtuigd geraakt van het trainingsconcept, kleine groepen en verschillende lessen worden er in de avond aangeboden. Op deze manier kan ik toch sporten wanneer de kinderen op bed liggen. Nu ben ik ongeveer 3 maanden aan het sporten en mijn grootste winst is dat ik weer 3 keer per week aan het sporten ben!
Sinds vorige jaar zomer, sport ik minimaal vier keer in de week bij Functional Fitness PT Paintsil. Door de kleinschalig groepslessen is er ruimte voor persoonlijke aandacht, er ontstaat een fijne band met de trainer . Het voelt soms als coaching. Hier ben ik geen nummer, met veel plezier ga ik hier naar toe en baal als ik niet kan gaan.
Sinds een aantal jaren woon ik in Velp en ben ik op zoek gegaan naar een sportschool die bij me past. Die heb ik gevonden en nu sport ik alweer 4 jaar bij PTpaintsil aan de Parkstraat. Ik vind het kleinschalig sporten met maximaal 12 personen erg prettig. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en je wordt gecorrigeerd. Na het sporten heb ik een voldaan gevoel. De trainers zijn enthousiast en ik wordt gezien als persoon!
Wat maakt Functional Group Fitness & Personal Training Paintsil uniek? Wij luisteren naar de behoeftes van onze leden en laten ons aanbod daar op aansluiten. De beste begeleiding, fijne sfeer en echte resultaten. Dat is wat wij doen.
Fijne sportschool waar ik met veel plezier heenga. Gevarieerde trainingen, een gemoedelijke sfeer en trainers die je echt motiveren.
Super fijne persoonlijke aanpak, motiverende trainers ! Leuke afwisselende oefeningen bij de Personal Training. Goede training icm goed voedingsavdvies. Serieuze aanpak maar ook zeker tijd voor een lach!
Ben sinds 1,5 jaar aan het sporten bij Lawrence en Kim in de kleine en gezellige sportschool in Velp. Ik was altijd een zeer fanatieke ontwijker en heb in mijn leven sinds mijn 18e nauwelijks meer gesport. Na een signaal van mijn huisarts dat ik echt mijn levensstijl moest veranderen vanwege mijn overgewicht en een veel te hoge bloeddruk heb ik me aangemeld bij Paintsil sport. In eerste instantie voor een 6 weken kennismaking en het afval programma. Dit werkte echter zo goed voor me dat ik ermee ben doorgegaan. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. Ik gebruik geen medicijnen meer voor een te hoge bloeddruk en ben blijvend 16 kg afgevallen. Ik kan iedereen aanraden eens bij Lawrence en Kim te gaan kijken en eens mee te doen. Plezier en de zeer prettige vorm van kleine groepstrainingen zijn hier perfect geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid