facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FitGym Paintsil VELP

FitGym Paintsil VELP

Info

Het meest jong en trendy centrum van de gemeente Rheden en omstreken met persoonlijke begeleiding, gezellige sfeer en de nieuwste fitnessapparatuur.



"FitGym Velp is een moderne boutique gym in hartje Velp. In veel sportscholen doe je eigenlijk maar wat en hebben de instructeurs niet altijd aandacht voor je.Dit doen wij heel anders. Bij FitGym kan je altijd rekenen op een team van opgeleide trainers die je ondersteunen je doelen te behalen.Je kunt bij ons vrij sporten maar met de zekerheid dat er hulp is, als je daar behoefte aan hebt. Zelfs als je denkt dat je het wel weet zorgen de trainers er voor dat je het maximale resultaat behaald.Bij FitGym sport je met de MyWellness Wearable op onze moderne fitnessapparatuur. Je polsbandje houdt alle gegevens van je work-out bij en slaat dit overzichtelijk op in je eigen account. Nieuwschierig? Boek dan via onze site een gratis proefles!"
Adres: Den Heuvel 7, 6881 VA Velp
Telefoonnummer: 0268484213
Stad: Velp
Route: Den Heuvel 7
Postcode: 6881 VA



op zoek naar gerelateerd: FitGym Velp, Fitland Velp, Basic Fit Velp, Sportschool Arnhem, Jagyba Velp, Tarieven Paintsil, Jagyba Velp judo, Bootcamp Velp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Curves Velp Curves Velp 12 meter Deze Curves in Velp heeft veel nadelen: 1. Ik vind het niet lekker schoon b.v. haren ...
Personal Training Paintsil Personal Training Paintsil 274 meter 8 jaar geleden ben ik na mijn verhuizing op zoek gegaan naar een nieuwe sportschool. ...
JAGYBA Sport & Health JAGYBA Sport & Health 924 meter Wegens gezondheid kon ik mijn 10x kaart voor de einddatum niet helemaal op krijgen.fi...
Sportbedrijf Rheden Sportbedrijf Rheden 937 meter Sportbedrijf Rheden: hét centrum voor bewegend en sportend Rheden!
Recensies
Super fijne sportschool met hele goede persoonlijke aandacht maar ook gepersonaliseerde trainingsschema en metingen. Leuk personeel en de apparaten zijn heel erg up to date & schoon. Zeker een aanrader!
Fijne gym! Voor mij persoonlijk lopend vanuit mijn huis, centrale ligging en bereikbaarheid. Kleinschalig, erg schoon met goede en mooie apparaten en materiaal. De trainers Kahsim en Daniël zijn echte toppers. Persoonlijk contact en goede aanwijzingen bij je training en je trainingsschema. Erg tevreden hierover. Geen punt van kritiek omdat ik geen 5 sterren score? De openingstijden. Sinds 2020 werk ik meer en vaker thuis en dan zijn ruimere openingstijden overdag wenselijker in mijn schema. De kleinschaligheid heeft zijn voordelen: persoonlijk en compact. Het nadeel is dat van de meeste apparaten/dumbells er 1 of 1 set is. Wanneer het drukker is met leden dan moet je wachten op een apparaat of gewichten. Je trainingsschema is dan lastig te volgen.
Heerlijk rustig en kleinschalige sportschool! dus veel persoonlijke aandacht van hoogopgeleide personal trainers. Nieuwste technologie body-scan en digitale agenda die verbind met de apparaten zodat je je progressie makkelijk bij kan houden.
Sinds het begin lid van de Sportschool en heb hiervoor gekozen omdat het kleinschalig en persoonlijk is i.p.v. dat je wordt gezien als een nummer. Door de feedback bij de oefeningen en de op maat gemaakte roosters ben ik fitter en zit ik beter in mijn vel!
Geavanceerde sportschool met zeer luxe apparatuur. Er heerst een hele prettige sfeer en zeer goede begeleiding! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een sportschool in Velp!
"Ik ben hier bij jullie terecht gekomen doordat ik hier regelmatig langs wandel s'morgens en geïnteresseerd was in een andere sportschool. En toen heb ik een stap gemaakt om bij jullie binnen te stappen. FitGym is een kleine, gezellige en fijne sportschool, het is rustig en de trainers zijn heel vriendelijk, aardig en vooral de teammanager; hij let heel goed op de houding en dat je oefeningen goed doet. Ook als je binnenkomt, wordt je zeker vriendelijk en goed ontvangen en heel goed begeleid.
Ik heb heel hart gewerkt om van Fitgym een sportschool te maken waar begeleiding en aandacht centraal staan. Met een goede prijs kwaliteitsverhouding hebben wij denk ik het mooiste sportcentrum van de omgeving. Top of the line apparatuur en een uiterst bekwaam en behulpzaam team. In samenwerking met ons Personal trainingscentrum hebben wij de perfecte wisselwerking tussen optimale begeleiding en vrij sporten. Ik heb dit centrum geheel met eigen handen verbouwt en ingericht en hoop dat iedereen die hier komt sporten zich thuis voelt. Tot snel in een van onze Gym’s! Lawrence Paintsil
Prettige sportschool. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel die je helpt met je schema of bij vragen met oefeningen. Handige virtuele begeleiding bij de apparaten om het beste uit jezelf te halen. Overzichtelijk en netjes. 5/5 sterren dubbel en dwars verdiend!
Professionele begeleiding bij het sporten, waarna je zelf ook hard aan de slag kan. Mooie locatie en alle apparaten zijn nieuw! Een super sportschool!
Top sportschool. Goede apparatuur en persoonlijke aandacht. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar FitGym Paintsil VELP met het openbaar vervoer


Velp, Den Heuvel 70 meter
643
88
Velp, Den Heuvel 70 meter
643
88
Velp, Emmastraat 170 meter
1
29
643
Velp, Emmastraat 180 meter
29
Velp, Emmastraat 220 meter
1
29
643

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid