facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Permanente Make-up - Marisa Dost

Permanente Make-up - Marisa Dost

Info

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet voldoen. Permanente make-up van Marisa Dost wel!

Geschiedenis

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’, want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer beweegt, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.



"Huidstudio Leek is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen, permanente make-up, huidverbetering en natuurlijke huidverjonging waaronder: Microneedling, microdermabrasie, fruitzuurpeelings, thermocoagulatie en het bevriezen van pigmentvlekken."
Adres: Schreiershoek 13, 9351 AE Leek
Telefoonnummer: 0611624876
Stad: Leek
Route: Schreiershoek 13
Postcode: 9351 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Tolbert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NailZz by Patries NailZz by Patries 1 km Super heb veel huid problemen maar doe altijd me wenkbrauwen bij hun super leuke mens...
Jestilé lashes Jestilé lashes 1 km Hele fijne salon, met het mooiste resultaat. Zeker een aanrader!!
Esthetique Huidverzorging Esthetique Huidverzorging 2 km Echt een heerlijke gezichtsbehandeling gehad waarbij goed gekeken werd naar wat mijn ...
Recensies
Een hele vriendelijke dame die duidelijke informatie geeft, de tijd voor je neemt en alle vragen beantwoord. Zelfs voor mensen die net als ik nog geen klant zijn bij haar praktijk. Super!
Heerlijke behandeling, uitleg over de producten tijdens de behandeling en volledige aandacht voor de klant. Geweldig!!
Ze heeft permanente make-up gedaan bij mijn moeder! het is prachtig geworden en mijn moeder is er erg blij mee.
Echt fantastische Huidstudio
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid