facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esthetique Huidverzorging

Info

Schoonheidssalon Esthetique werkt samen met jou en de huidproducten van Malu Wilz om jouw huid weer in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen én te houden. Iedere behandeling wordt afgestemd op jouw behoeften en wensen van dat moment.



"Bij Skincare by Ingrid kun je terecht voor verschillende behandelingen. Of je nou komt voor een heerlijke schoonheidsbehandeling of het verwijderen van fijne lijntjes en rimpels. Laat je verwennen en geniet van een mini-vakantie in onze beautysalon.In de salon wordt gewerkt met de producten van: Germaine de Capuccini, DS V-Line collageendraden, Malu Wilz en Mrs Highbrow. Tevens zijn de producten van Marc Inbane bij ons verkrijgbaar.Bekijk op de website onze verschillende behandelingen en maak gelijk een afspraak."
Adres: Wolveschansdreef 33, Leek
Telefoonnummer: 06 - 111 480 37
Stad: Leek
Route: Wolveschansdreef 33


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Salon VANA, Bella t
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NailZz by Patries NailZz by Patries 562 meter Super heb veel huid problemen maar doe altijd me wenkbrauwen bij hun super leuke mens...
Jestilé lashes Jestilé lashes 985 meter Hele fijne salon, met het mooiste resultaat. Zeker een aanrader!!
Permanente Make-up - Marisa Dost Permanente Make-up - Marisa Dost 2 km Een hele vriendelijke dame die duidelijke informatie geeft, de tijd voor je neemt en ...
Recensies
Echt een heerlijke gezichtsbehandeling gehad waarbij goed gekeken werd naar wat mijn huid nodig had. Elke stap werd duidelijk uitgelegd en de rustmomenten waren echt heel erg fijn. Zeker een aanrader!
Een hele fijne salon. Zeer fijne gezichtsbehandelingen en Ingrid legt heel goed, rustig en duidelijk uit wat er tijdens de behandeling gebeurt. Een echte aanrader.
Eindelijk een schoonheidsspecialiste gevonden waarbij ik me op mijn gemak voel, prima behandeling, relaxt. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader om hiervoor naar Leek te rijden!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid