facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paviljoen Buiten

Paviljoen Buiten

Info

Paviljoen Buiten is een unieke plek aan de rivier de Kromme Rijn. Geniet van een overheerlijke pannenkoek, neem een drankje op ons zonovergoten terras, of huur een kano om dit prachtige stukje van de provincie Utrecht te ontdekken!

Geschiedenis

Naast kanoverhuur kunt u bij ons ook terecht om fietsen te huren of voor diverse andere outdoor activiteiten.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een feest, lunch of evenement, al dan niet met een sportieve twist? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, zowel particulier als zakelijk.

Paviljoen Buiten is uniek. Uniek vanwege de prachtige landelijke ligging aan het water in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Uniek omdat we beschikken over de grootste kanovloot in de regio Kromme Rijn. En uniek omdat we een sfeervol privé strandje hebben waar u van een heerlijk drankje of hapje kunt genieten, producten die we zo veel mogelijk bij regionale leveranciers betrekken.




"U kunt bij ons 1 persoons kano's en sups huren voor 1 of meerdaagse tochten, ophaalpunt en inleverpunt in Vleuten. Wij zijn een verhuurbedrijf waarbij u uw zelf de kano's moet vervoeren ophalen en inleveren op de verhuurlocatie."
Adres: Singel 40, 3984 NZ Odijk
Telefoonnummer: 0306624746
Stad: Odijk
Route: Singel 40
Postcode: 3984 NZ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting Katimavik Scouting Katimavik 501 meter Als je Mathew negeert is het een geweldige plek.
OmOdijk OmOdijk 543 meter Heerlijke Stroh Rum
Schoudermantel van toen tot nu Schoudermantel van toen tot nu 808 meter In 1984 werd De Schoudermantel geopend. In 2014 was er een reünie. Deze pagina is voo...
Rugzakrun Rugzakrun 821 meter het is een leuke plaats voor jongeren en je kan er veel doen zoals xieje en de disco'...
SV Odijk tennis jeugdcie SV Odijk tennis jeugdcie 1 km Gezellige vereniging en mooi gelegen aan de kromme rijn. Leuke mensen. Verwarmd terra...
Camping Prinsenhof Camping Prinsenhof 2 km Erg leuke boerencamping. Mooie plekken met steen voor de voortent en mooie grote plek...
Kromme Rijn Kromme Rijn 12 km The Kromme Rijn is a river in the central Netherlands.In Roman times, this northernmo...
Recensies
Heerlijke pannenkoeken tegen een voordelige prijs. De appel met rozijnen pannenkoek was erg lekker. Ook de pannenkoek met enkel appel is appetijtelijk. De schijfjes appel zijn heel dun gesneden. De locatie is gezellig ingericht met een landelijk thema. Het personeel is zeer vriendelijk. Er zijn ook andere activiteiten mogelijk zoals kanovaren. Kortom, leuke locatie en aan te raden.
Raymond en Monique hadden de zaal op en top gezellig gemaakt. Superfeest met zo'n 100 mensen, omdat we 12,5 jaar getrouwd zijn. Paviljoen Buiten moet je zeker onthouden als vergader + borrel + feestlocatie in Odijk / Bunnik. Niet iedereen kent het, omdat het verscholen ligt in de natuur en opstappunt is voor kano's van en naar de Kromme Rijn. Ga zelf maar eens kijken en je ziet en voelt ruimte. Het restaurant met gezellige bar zit in een modern en mooi houten gebouw. Prettig buiten, prettig binnen. Raymond, erg bedankt voor al je goede zorgen. Zowel voor, tijdens als na de borrel/feestavond. En Monique, de patatjes om 23.00 uur smaakten!
Uitstekend restaurant. Precies wat het pittoreske Odijk nodig had. Het biedt de mogelijkheid om een heerlijke tocht te maken met kano of gewoon lekker te genieten van lunch of diner zowel voor jong als oud, maar ook geschikt voor feesten en partijen. Bediening bijzonder vriendelijk. Kortom, een aanrader voor jong en oud!!
Het is kennelijk inmiddels wel bekend, je zou niet meer hoeven te melden over de eigenaresse, klant onvriendelijkheid is door haar uitgevonden. Je wordt afgesnauwd dat je te laat bent. We waren met een groep van 12 en binnen de regels. Na deze ervaring stelde ik aan de groep voor ergens anders heen te gaan, normaal kan dat redelijk eenvoudig, maar in deze tijd niet. Dis gebleven, de meisjes zijn vriendelijk, maar ik denk niet dat je daar voor je lol werkt. Bij het afrekenen, weer een snauw. Was toch een flink bedrag. Wanneer het koffie apparaat, niet werd gereinigd binnen openingstijd was het flink meer geworden. Mijn advies, ga een deurtje verder. Daar zijn de pannenkoeken ook een stuk lekkerder. Ik denk dat deze uitspanning zijn langste tijd heeft gehad. Mijn advies aan de eigenaar, onderneem niet in de horeca, dan heb je met gasten te doen.
Mijn dochter had zondagochtend telefonisch 2 canadese kano's gereserveerd voor 3 volw. en 3 kinderen bij de eigenaar. Bij aankomst bleek de reservering niet doorgegeven en de boten niet beschikbaar. Mijn dochter liet nog haar telefoon zien met het bewijs dat ze met de eigenaar had gesproken. Eigenaresse was kortaf en was het niet haar probleem.Niet meedenken hoe dit op te lossen geen sorry niets. Kinderen bijna in tranen Gelukkig was er een andere klant wel begaan en stond 1 boot af en kreeg ze uiteindelijk nog 2 kano's waarvan 1 gratis. Jammer van deze bedrijfsvoering.
Super restaurant, alles prima in orde hier worden dagverse ingrediënt gebruikt en dat proef je. Ik had een saté van kippendijen heerlijke van smaak met gekruide frieten, mijn man heeft een glutenvrije pannenkoek besteld volgens hem uniek van smaak en structuur dus werden het er twee.. Een aanrader voor iedereen.
Chagrijnig ontvangst door gastvrouw.dag van te voren heel vrolijk te woord gestaan door medewerker om kanoes te reserveren. Blijkbaar niet gecommuniceerd met deze vrouwelijke collega, waardoor alles een probleem bleek en werd gezegd dat manlief dit niet had kunnen toezeggen en dat we van alles kunnen zeggen. Ik kon aantonen dat ik naar aanleiding van contact formulier terug ben gebeld door haar collega. Maar daar wilde ze niets van weten. Uiteindelijk kon het allemaal opeens toch en we moesten het niet in ons hoofd halen om later dan de afgesproken tijd te komen. Want dat was de dag daarvoor blijkbaar met een andere klant ook gebeurd.bizar om zo toegesproken te worden. Wat een nare sfeermakerij. Mijn kinderen waren helemaal van slag dat iemand zo te keer ging.jammer dat 1 iemand het zo kan verzieken. Ander personeel wel ontzettend aardig.
Gastvrouw was met het verkeerde been uit bed gestapt. We zaten voor de corona maatregelen te dicht bij elkaar en werden schreeuwend toegesnauwd dat we uit elkaar moesten gaan zitten en kregen een heel betoog over boetes te horen die het paviljoen kan krijgen. Begrijpelijk hoor, maar het kan ook op een normale manier gezegd worden. Vervolgens kregen we thee wat ongeveer de hoeveelheid water van 2 shotglaasje bevatte en de muntthee was al helemaal een half gevuld glas met een sprietje munt erin. Het kwam heel gierig over. Eten was prima en het paviljoen zelf is ook erg leuk met de ligging aan het slootje. Maar het beleid en sfeer vanuit het paviljoen laat erg te wensen over.
Heerlijke pannenkoeken, op een verrassende plek. Echt een aanrader, niet alleen om te eten, ook om lekker een middagje te chillen op het terras, kano te huren om een stukje te varen op de Kromme Rijn. Ook voor kinderen prima plek. Wij komen zeker terug!
Super plek, nog nooit zulke lekkere pannenkoeken gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid