facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Prinsenhof

Info

boerderij camping in het mooie Kromme Rijngebied.U kunt er heerlijk fietsen in de Utrechtse Heuvelrug. Met de vele Kastelen, Forten, bossen, fruit, water een afwisselend gebied . Utrecht 10 km en historisch Wijk bij Duurstede 13 km.

Geschiedenis

Midden in het mooie Kromme Rijnstreek (gemeente Bunnik) vlakbij de Utrechtse Heuvelrug ligt onze VeKaBo boerderij camping "Prinsenhof" waar u volop kunt gaan genieten van de veelzijdige omgeving.Op onze boerderijcamping vindt u rust en ruime plaatsen voor uw caravan, camper of tent en een weids uitzicht op de grazende koeien en onze schapen.
U kunt u hier heerlijk fietsen tussen de bloesem van de kersen ,appels en de peren. Ook wandelen op de klompenpaden of langs het Kromme Rijnpad van Utrecht naar Wijk bij Duurstede. Utrecht is de moeite waard met zijn gezellige terrasjes en de grachtenkelders. Ook zijn er vel musea's te bezichtigen.Kortom Camping Prinsenhof is zeer gunstig gelegen om heerlijk van uw vakantie te gaan genieten.



"Ervaar het ultieme buitenleven op onze boerderijcamping, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Dichtbij het dorp voor je dagelijkse boodschappen én dichtbij de stad Utrecht. Er valt genoeg te beleven!"
Adres: Werkhovenseweg 12 a, 3984 LG Odijk
Telefoonnummer: 0618892161
Stad: Odijk
Route: Werkhovenseweg 12 a
Postcode: 3984 LG



op zoek naar gerelateerd: SVR camping Bunnik, Camping Houten, SVR camping Zeist, Boerencamping Bunnik, Camping in Cothen, Camping 't Boomgaardje, Campings omgeving Wijk bij Duurstede, Camping Strosteeg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SV Odijk tennis jeugdcie SV Odijk tennis jeugdcie 1 km Gezellige vereniging en mooi gelegen aan de kromme rijn. Leuke mensen. Verwarmd terra...
OmOdijk OmOdijk 2 km Heerlijke Stroh Rum
Rugzakrun Rugzakrun 2 km het is een leuke plaats voor jongeren en je kan er veel doen zoals xieje en de disco'...
Schoudermantel van toen tot nu Schoudermantel van toen tot nu 2 km In 1984 werd De Schoudermantel geopend. In 2014 was er een reünie. Deze pagina is voo...
Scouting Katimavik Scouting Katimavik 2 km Als je Mathew negeert is het een geweldige plek.
Paviljoen Buiten Paviljoen Buiten 2 km Heerlijke pannenkoeken tegen een voordelige prijs. De appel met rozijnen pannenkoek w...
Kromme Rijn Kromme Rijn 11 km The Kromme Rijn is a river in the central Netherlands.In Roman times, this northernmo...
Recensies
Erg leuke boerencamping. Mooie plekken met steen voor de voortent en mooie grote plekken. Het sanitair is bovengemiddeld schoon en nieuw. Mooie doucheruimte en WC's. Was ook heel leuk met kleine kinderen.
Wij vonden het een hele fijne boerencamping. Hele vriendelijke ontvangst en we kregen een map met informatie over de omgeving met fiets-, wandelroutes enz. Het terrein zag er verzorgd uit en het sanitair was heel schoon met lekker warm water. Al met al een aanrader en we komen zeker terug.
Mooie, schone, goed onderhouden camping. Vriendelijk ontvangst, eigenaresse loopt met je over de camping kleine rondleiding, heel attent. Rustige camping met uitzicht over de landerijen. Supermarkt vlakbij en op fietsafstand van Utrecht. Wij stonden op het tentenveld, ik begreep dat dit nieuw was. Het zou fijn zijn als daar ook een waterkraantje en wc zou komen.
Fijne camping, fijne eigenaren, fijne omgeving, zeer goed onderhouden sanitair. Top! Toiletten: Twee dames toiletten en twee heren toiletten en stuurt voor chemisch toilet. Zeer schoon!
Leuke boerderij camping. Mooie ruime plaatsen en goede wifi. Mooi en schoon sanitair.
Deze mini camping heeft ons uit de brand geholpen. Voor een nacht toch nog een plaatsje gekregen voor onze camperbus. Alle noodzakelijke sanitair nieuw en schoon. Bij elkaar een prettige ervaring.
Leuke boerencamping! Ook ideaal voor fietsers. Je wordt begroet door alle dieren en er is een schoon sanitair aanwezig. Vriendelijk ontvangen.
Prima camping, erg aardige ontvangst. Mooie ruime plekjes, prima veldje. Sanitair is schoon en netjes. Niet het modernste, maar ook dat is in orde. Ik vond de hoeveelheid douches en toiletten wat aan de weinige kant, maar heb er geen last van ondervonden. Camping ligt wel aan een vrij drukke weg, wat met aankomst en vertrek wel even in de gaten gehouden moet worden. Er is wel een oplossing, en dat een soort doodlopend parallel weggetje. Check dit van te voren even op Google Maps.
Mooie boete camping, gastvrij ontvangen. Goede uitvalsbasis voor dagtochten. Vooral fietstochten en Forte bezoek. Je krijgt veel uitleg. Je kan eitjes kopen van eigen kippen. Sanitair schoon en netjes en afwasruimte ook. Veel dieren en veel vermaak voor kleine kinderen. Mini bieb .
Heerlijk rustige camping. Uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaren. Zeer schoon sanitair. Voor ons een verademing en zeker voor herhaling vatbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid