facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pathé Zaandam

Pathé Zaandam
Adres: Hermitage 140 , Zaandam 1506 TX, NL
Telefoonnummer: 0900 2357284
Stad: Zaandam
Route: Hermitage 140
Postcode: 1506 TX



op zoek naar gerelateerd: pathe zaandam agenda, pathe amsterdam, pathe zaandam parkeren, pathe zaandam telefonisch reserveren, pathe zaandam telefoonnummer, pathe arena, pathe zaandam ladies night, pathe purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathé Pathé 18 meter Pathé, altijd die lekkere ouderwetse bioscoopervaring zoals het behoord!! Verse popco...
Filmtheater De Fabriek Filmtheater De Fabriek 567 meter Gezellig, prima eten en een goede filmzaal.
Filmtheater Fabriek Filmtheater Fabriek 576 meter Leuk, simpel restaurant met goed terras in de avondzon. Relaxte sfeer. Simpele kaart ...
Recensies
De personeels waren vriendelijk. Ik ben nieuw hier en ik was een beetje zenuwachtig omdat ik alleen naar Guardians of the Galaxy keek en het was om 8 uur 's avonds tot 11 uur. Ik heb mijn sjaal kwijt gehad maar dankzij werd het gevonden door de personeels.
Mooi bioscoop hoor, maar die muziek voor dat de film begint is veel te luid. En de muziekstijl is ook nog eens erg onrustig. Zou fijn zijn als het volume wat minder kan. Gevraagd aan het personeel maar er werd niets aan gedaan.
Goede bioscoop. Grote roltrap om naar de zalen te gaan. Wanneer je minder mobiel bent loopt er iemand met je mee om je naar de lift te brengen. Fiets parkeren kan voor de deur. Auto in de garage. Bij het kopen van een bioskaartje kun je korting krijgen op de parkeerkosten.
Mooie bios alleen blijven ze maar 3D pushen. De beste tijden voor films zijn altijd 3D terwijl, wie wil er nu 3D kijken? Voor de meeste films is het gewoon een irritante toevoeging. Tip! Gebruik de Pathe app. Kun je sparen voor gratis tickets en popcorn, blijft duur bij Pathe maar dat maakt het net even wat aantrekkelijker!
Leuke en schone bioscoop en al helemaal leuk met voucher die je bijv bij de kruidvat kunt halen 1+1. Ben geweest naar Fast X vandaag en het was erg leuk, aanrader!
Vriendelijk personeel en bijzonder schoon en netjes. Ik kom vaak in de verschillende Pathé’s in Amsterdam, maar na mijn bezoek aan Pathe Zaandam wil ik nog alleen maar daar naartoe!
Gezellig naar de film alleen die vreselijke harde muziek in de wachtruimte en filmzaal moeten ze stoppen als ik naar een club wil met harde muziek ga ik wel ergens anders heen
Mooie zaal en super service. Geluid, beeld en stoelen ook prima. Heel fijn dat er ook doordeweeks in de ochtend films draaien, want met een studiedag zijn er weinig bioscopen in de regio die dit doen. Ruime parkeergelegenheid dichtbij
Pathé, altijd die lekkere ouderwetse bioscoopervaring zoals het behoord!! Verse popcorn, prachtige zalen, schone toiletten.. dingen die ik het belangrijkste vind als consument. Prijs kwaliteitverhouding is perfect, en de stoelen zitten natuurlijk heerlijk!! Ik heb weer een geweldige avond gehad wat mij betreft!! 5 sterren waardig!!
Op zich mooie bios met alles erop en eraan. Echter toen wij heengingen op een dinsdag was de rij bij de kassa voor de popcorn zo lang dat we er weer uit zijn gegaan om op tijd te zijn voor de film. Niet genoeg personeel aanwezig dus. Vandaar maar drie sterren. Verder waren de stoelen ook matig aan het worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid