facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pathé Tilburg

Pathé Tilburg
Adres: Pieter Vreedeplein 174 , Tilburg 5038 BW, NL
Telefoonnummer: 013 583 3322
Stad: Tilburg
Route: Pieter Vreedeplein 174
Postcode: 5038 BW



op zoek naar gerelateerd: Pathé Tilburg Stappegoor, Euroscoop Tilburg, Pathé Euroscoop, Pathé, Cinecitta Tilburg, Tilburg bioscoop, Kinepolis Tilburg, Bioscoop Tilburg films
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathé Pathé 32 meter Fijne bioscoop. Kaartjes zijn tegenwoordig wel erg prijzig! Maar goede stoelen, beeld...
Cinecitta Films en meer Cinecitta Films en meer 203 meter Voor mij als niet Tilburger een onbekend filmtheater. Ik was zeer verrast over de ong...
De Fillum Avond De Fillum Avond 335 meter Maandelijkse filmavond, doorgaans op dinsdag maar soms andere dagen, gratis entree. ...
Euroscoop Euroscoop 2 km Fijne rustige bios . Ziet er mooi en goed onderhouden uit. Ook schoon . Makkelijk par...
Recensies
IMAX 3D zaal 1 bezocht vandaag. Vriendelijk personeel, dure snacks en dranken. Belangrijk als je niet recent naar het nieuwe IMAX 3D bent geweest: je hebt een nieuwe 3D bril nodig IMAX 3D met laser. Deze kost eenmalig 2 euro. De nieuwe inrichting van zaal 1 heeft luxere stoelen die elektrisch verstelbaar zijn. Zicht is eigenlijk overal goed. Reserveren is wel aangeraden bij populaire films.
Nette Pathé en een mooie IMAX zaal met stoelen die echt lekker zitten, die ook nog eens elektrisch versteld kunnen worden. Wel jammer dat er op zondagavond beneden maar één medewerker zat om iedereen binnen te laten, en te helpen én tickets te verkopen. Dat is niet zo handig als je online al tickets besteld hebt en eigenlijk het liefst zo door wil lopen. Boven bij het ‘winkeltje’ stond een hele vriendelijke jongeman, die echt even de tijd nam om ons te helpen.
Ik ben daar naar Ladies night geweest. Jammer dat er maar weinig kraampjes waren. We kregen bij binnenkomst in de filmzaal, een flesje Spa en een zak popcorn. Ook werd er een kleine quiz gehouden waar je nog wat leuke prijsjes mee kon winnen. De film Magic Mike's last dance was heel leuk. We kregen na afloop nog een goodie bag aangereikt. Al met al een gezellige avond gehad.
Imax theater zeer mooi. Film Avantar werd hierdoor zeer mooi
Mooie redelijk nieuwe bioscoop. Ik zat dit keer in zaal 1. Hier staan super mooie nieuwe stoelen met de mogelijkheid om die elektrische van zit positie te veranderen. Als je voor de film een hapje en een drankje wil halen plan daar dan voldoende tijd voor ik. Ditmaal was de rij een dik half uur.
Sinds een lange tijd een keer maar de film geweest. Zaten in de nieuwe zaal met 3D laser. Wat een mooie zaal en luxe grote stoelen. Zelf de leuning is elektrisch verstelbaar. Mooie film en was goed zitten, enige nadeel, geen pauze in de film en bij zo'n lange zit is dat wel een nadeel.
Makkelijk te bereiken Bios ondanks dat dit in het centrum is. Bios is wat je van Pathé kan verwachten. We zijn naar Avatar 2 geweest, echt wel ruk dat er geen pauze was.
Mooie bioscoop in het centrum van Tilburg. Parkeren met korting, dat scheelt ;-
Als je naar de bioscoop gaat is dit goed te doen. Goede stoelen goed geluid goed scherm. Eigenlijk wat je van een bioscoop verwacht. Wel voldoende parkeerruimte.
Mooie bioscoop. Jammer dat er in een film van 3 uur geen pauze is. Een zit van 3.5 uur is wel heel lang.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid