facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pasto-Service

Pasto-Service
"Warmteservice is gespecialiseerd in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Installatie- en klusbedrijven, consumenten en handige doe-het-zelvers weten ons te vinden vanwege ons uitgebreide assortiment, vaste lage prijzen en professioneel advies. Gewoon perfect geregeld."
Adres: bonkelaarsdijk 3, 1742 np Schagen
Telefoonnummer: 0630495588
Stad: Schagen
Route: bonkelaarsdijk 3
Postcode: 1742 np


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 19:00
Zondag: 07:00 - 19:00

Recensies
Top zaak! Vriendelijk en behulpzaam personeel! Super scherpe prijzen met de mobiele airco’s van Carrier momenteel!
Prima service. Ik had twee dingen nodig die niet op voorraad waren maar binnen twee dagen kon ik deze afhalen. Aardige mensen met verstand van zaken.
Op zoek naar profielen voor zonnepanelen, die nogal schaars zijn in deze tijd, kwam ik uit bij Warmteservice Schagen. Online bleek deze nog een behoorlijke voorraad te hebben. Echter online bestellen bleek lastig met zo'n aantal ivm levertijd dus even gebeld met ze. Heel netjes geholpen door de medewerker en 2 dagen later had ik ze in huis ! Top service en voor een nette prijs.
Het balie personeel konden geen enkele vraag te beantwoorden , en wisten weinig van het product te vertellen, zeer jammer.
Vakkundig geholpen bij het aanpassen van de waterinstallatie.
Op advies van mijn buurman hier zonnepanelen gekocht, geen idee wie achter de balie mij geholpen stond links had maar hij verdient zeker 5 steren. Bedankt! O ja binnen 2 dagen geleverd omdat ik op vakantie moest. Helemaal tevreden.
Altijd super service en veel hulp bij uit zoek van CV wat het beste is voor ons huis en van een nieuw stortbak
ik kom er regelmatig maar het is altijd goed !! koffie altijd klaar, goeie adviezen, en de bestellingen zijn snel thuis of bij warmteservice binnen.
Boiler besteld, vlot geleverd
Goede service, vakkundig advies
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pasto-Service.

Schagen loodgietersbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. bonkelaarsdijk 3 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pasto-Service adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pasto-Service. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pasto-Service delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loodgietersbedrijf TBS B.V. Loodgietersbedrijf TBS B.V. 2 km Bij deze wil ik een zeer positieve reactie plaatsen, TBS heeft bij mij een nieuwe cv ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid