facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loodgietersbedrijf TBS B.V.

Loodgietersbedrijf TBS B.V.

Info

Loodgietersbedrijf TBS is sinds jaar en dag een begrip in Schagen en omgeving. Experts op het gebied van keukens, badkamers, sanitair en (cv) installatie.

Geschiedenis

Loodgietersbedrijf TBS is al jarenlang een begrip in Schagen en omstreken. Op het gebied van keukens, badkamers en sanitair blinkt TBS uit. Ook als u gewoon een installateur zoekt die de cv ketel komt installeren zullen veel mensen u Loodgietersbedrijf TBS aanbevelen. Wij komen persoonlijk langs om uw wensen door te nemen, alles in te meten en de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt van ons een offerte op basis van dit gratis kennismakingsgesprek. De offerte wordt indien gewenst met u besproken en bijgesteld aan uw pakket van wensen en eisen. Wat maakt de loodgieters van dit bedrijf anders dan van andere bedrijven?

- Service staat bij ons vooraan.
Wij komen persoonlijk langs om de situatie met u te bekijken, uw wensen door te nemen en u mogelijkheden voor te leggen. Dit kennismakingsgesprek is altijd gratis. Wij zijn een gemoedelijk bedrijf, bij ons hoeft het niet te officieel, tenzij u dit zelf wilt.

- Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij maken graag iets wat perfect is. Als het gaat om uiterlijk, belangrijk in een badkamers of keukens maar ook als techniek belangrijk is zoals bij het installeren van de CV ketel en het leidingwerk. Een goed afgestelde ketel kan u vele euro’s per jaar besparen.

- Prijs is voor iedereen belangrijk, ook voor ons. Doordat wij in alle prijs categorieën kunnen werken en meedenken met uw wensen stellen wij een persoonlijke plan van aanpak op. Hierdoor ontvangt u de hoogst haalbare kwaliteit, passend binnen uw budget.

De 7 zekerheden van uw loodgieter:
- 2000m2 showroom om een goed beeld te krijgen bij uw badkamer of keuken
- 3d tekening van uw sanitair of badkamer project
- Specialist in zinkwerk, wij kunnen alles met zink bekleden
- Garantie op al onze producten
- Ontstoppingsdienst, 24 uur per dag staan wij voor u klaar
- Storingsdienst, zo bent u altijd snel weer geholpen
- Voor kleine of grote projecten, altijd de beste prijs



"Loodgietersbedrijf TBS is al jarenlang een begrip in Schagen en omstreken.Op het gebied van badkamers, sanitair, dak en zinkwerk blinkt TBS uit. Wanneer u een installateur zoekt voor uw verwarmings- of ventilatiesysteem bent u bij loodgietersbedrijf TBS aan het juiste adres.De klant staat bij loodgietersbedrijf TBS centraal, dit is bij het uitwerken van de wensen van de klant, tijdens het vormen van een prijs en bij de monteurs tijdens de uitvoering.Op het gebied van verduurzaming is Loodgietersbedrijf TBS ook actief.In samenwerking met het adviesbedrijf Advilateur® wordt er een verduurzamingsrapport opgesteld passend bij een woning. Hierbij kun je denken aan een warmtepomp, een zonneboiler of ventilatie met warmteterugwinning."
Adres: Noord 152, 1741 BH Schagen
Telefoonnummer: 0224 21 5678
Stad: Schagen
Route: Noord 152
Postcode: 1741 BH


Recensies
Bij deze wil ik een zeer positieve reactie plaatsen, TBS heeft bij mij een nieuwe cv ketel geplaatst. De twee monteurs welke deze opdracht hebben uitgevoerd zijn vriendelijke en terzake kundige monteurs, goed op elkaar ingewerkt, en met humor, hadden ook geen bezwaar dat ik toekeek, mij de nodige info versterkte waar ik om vroeg ,ook werd alles keurig achter gelaten, een echte aanrader dit bedrijf, de twee monteurs toppers bedankt. Frits van Erven
Geldwolven! Gevraagd of ze voor een offerte komen. Deze blijkt achteraf niet eens te kunnen?!?! Maar dan wel het dubbele qua tijd in rekening brengen. Ze zijn hier 33 minuten geweest met aanrijden en een uur factureren. En niet eens waarvoor ze zouden komen! Nooit meer bij TBS!!
Top! Lekkage radiator snel en vakkundig verholpen.
Bekwame en vriendelijke vakmensen. Maken wat ze zeggen.
Goed en hulpvaardig bedrijf
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Loodgietersbedrijf TBS B.V..

Schagen loodgietersbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Noord 152 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Loodgietersbedrijf TBS B.V. adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Loodgietersbedrijf TBS B.V.. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Loodgietersbedrijf TBS B.V. delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasto-Service Pasto-Service 2 km Top zaak! Vriendelijk en behulpzaam personeel! Super scherpe prijzen met de mobiele a...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid