facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Partycentrum De Schaapskooi

Partycentrum De Schaapskooi

Info

Modern, maar toch warm, sfeervol en rustiek, dat zijn de kenmerken van Partycentrum De Schaapskooi. Onze persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Alles wordt voor u tot in de kleinste details geregeld!

Geschiedenis

Modern, maar toch warm, sfeervol en rustiek, dat zijn de kenmerken van Partycentrum De Schaapskooi. Onze persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Alles wordt voor u tot in de kleinste details geregeld!



"Café, Restaurant, Evenementenlocatie voor: Bruiloft, Feest, Vergadering, Bedrijfsfeest voor groepen van 20 tot 450 personen"
Adres: Korftlaan 3, 2616 LJ Delft
Telefoonnummer: 015 - 213 44 95
Stad: Delft
Route: Korftlaan 3
Postcode: 2616 LJ



op zoek naar gerelateerd: schaapskooi kerst, schaapskooi twilhaar huren, schaapskooi trouwen, waterspeeltuin delft schaapskooi, partycentrum delft, brunchen delft zondag, parkeren schaapskooi delft, lunchbuffet westland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Rieten Dak, Delft Het Rieten Dak, Delft 854 meter Gisteren super leuk feestje gehad voor een 90 én 50 jarige verjaardag. Lekker ongedwo...
Kinderspel Kinderspel 2 km Kinderspel op dinsdag in Lorre!
FestLink FestLink 2 km Toe aan socialiteit, maar weet je niet hoe? Het online platform van FestLink helpt jo...
De Brasserij Trouwen Feesten Vergaderen De Brasserij Trouwen Feesten Vergaderen 2 km Lieve Brasserij, heel erg bedankt voor je geweldige service op onze trouwdag 12 mei 2...
Allure Entertainment Allure Entertainment 3 km Evenementen organisatie
Silentdiscodelft Silentdiscodelft 3 km Erg sympathiek bedrijf, mooie kwaliteit hoofdtelefoons! Even spannend om op afstand t...
Delflandhoeve Delflandhoeve 5 km Fantastische kanotocht kunnen maken, de omgeving is prachtig en de routekaart goed te...
Recensies
Schitterende locatie, in dit geval voor een huwelijk! Locatie mocht door derden mooi aangekleed worden en het geheel zag er prima uit, tot in de puntjes! Personeel liet niets onbenut om het voor bruidspaar en genodigden tot een 'superdag' te maken; de dranken en de catering waren dan ook uitmuntend, in ieder opzicht. Heb genoten, in dit geval als bruidsmoeder.. was een dag om nooit te vergeten..Chapeau voor de Schaapskooi!
Voor ~150 personen een diner en pubquiz georganiseerd! Was echt heel tof, eten was erg lekker en de avond verliep heel soepel. Personeel was ook behulpzaam en vriendelijk! Echt aan te raden voor grote evenementen.
Deze vijf sterren zijn dik verdiend! Hier hebben ze begrepen wat gastvrijheid is! Alle medewerkers zijn even vriendelijk, en flexibel. Wat hebben we 2 mooie E-bike testdagen gehad op deze fantastische locatie! Bedankt team de Schaapskooi!!
Bruiloft gehad en het was voortreffelijk. Bediening en locatie waren top.
Fijne locatie voor een bedrijfsuitje.
Afgelopen vrijdag een personeelsfeest gehad bij de Schaapskooi. We hadden een zeer goedverzorgde BBQ met een pubquiz en daarna hitjesbingo waarbij de voetjes van de vloer kwamen. We hebben een TOPavond gehad, absoluut een aanrader!!
Tijdens de bruiloft was de ontvangst vriendelijk. Ook de bediening was zeer goed en netjes/ vriendelijk.
Mooie plek voor een jubileumborrel! Goede service. Gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met OV.
Vroeger kwam ik als klein meisje al met veel plezier bij de Schaapskooi nadat ik bij de kinderboerderij ben geweest. Nu zag ik het van een hele andere kant, namelijk met een studentengala. Dit was fantastisch georganiseerd! Het personeel van de schaapskooi is heel professioneel en heeft veel met ons meegedacht om een fantastisch feest neer te zetten. Ik zou zeker aanraden om met een feest naar de Schaapskooi te gaan, je krijgt dan namelijk echt een top avond!
Dit is de eerste keer voor mij dat ik een evenement hier heb gehad, en alles verliep erg goed! De medewerkers waren erg aardig en waren bereid om overal mee te helpen. Zeker een aanrader om hier een evenement te organiseren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid