facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Rieten Dak, Delft

Het Rieten Dak, Delft

Info

Iedere dag geopend.
Maandag - donderdag tot 17.00 uur.
Vrijdag - zondag tot 21.00 uur

Geschiedenis

Het Rieten Dak ligt op een prachtig plekje in de Delftse Hout, langs de vaart tussen de Grote Plas en de Hertenkamp, waar eens een oude watermolen in het groen verscholen lag. In alle seizoenen is Het Rieten Dak een ideale locatie om te genieten van deze landelijke omgeving.
Rondom Het Rieten Dak ligt, omgeven door oude kastanjebomen, een zeer royaal terras met gezellige zitjes.

Het Rieten Dak is tevens een ideale locatie voor elke feestelijke gelegenheid. Ons team verzorgt de ontvangsten van kleine en grote gezelschappen met een ruime keuze uit koffietafels, recepties, feestavonden, diners en barbecues. Met een ruime parkeergelegenheid en de twee zalen biedt het Rieten Dak plaats voor gezelschappen tot 150 man. En ‘s zomers staat ons ruime terras ook nog tot uw beschikking voor een ontbijt, lunch, diner of gewoon een pannenkoek, heerlijk broodje of een kop koffie!
Romantisch gelegen is Het Rieten Dak een prachtige locatie om te trouwen. Door de gemeente Delft zijn wij aangewezen als officiële trouwlocatie waardoor de huwelijksvoltrekking voor de burgerlijke stand dus ook bij ons kan plaatsvinden. Wij hebben alles in huis om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Graag nodigen wij u uit om de vele mogelijkheden te bekijken op onze website.

Het Rieten Dak: een buitengewone gelegenheid op een ongewoon plekje buiten.

Ook 's Winters zijn wij iedere dag geopend!



"Terras en binnen geopend"
Adres: Middelweg 3, 2616LV Delft
Telefoonnummer: 0152124714
Stad: Delft
Route: Middelweg 3
Postcode: 2616LV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 19:30
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart het rieten dak delft, tweemolentjeskade 82 delft, knus delft, paasbrunch delft, brunch rieten dak delft, du midi delft, schaapskooi delft, feestlocatie delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 814 meter McDonald's Delft Noord Altijd open!
Partycentrum De Schaapskooi Partycentrum De Schaapskooi 854 meter Schitterende locatie, in dit geval voor een huwelijk! Locatie mocht door derden mooi ...
De Brasserij Trouwen Feesten Vergaderen De Brasserij Trouwen Feesten Vergaderen 2 km Lieve Brasserij, heel erg bedankt voor je geweldige service op onze trouwdag 12 mei 2...
Allure Entertainment Allure Entertainment 2 km Evenementen organisatie
Kinderspel Kinderspel 2 km Kinderspel op dinsdag in Lorre!
FestLink FestLink 3 km Toe aan socialiteit, maar weet je niet hoe? Het online platform van FestLink helpt jo...
Silentdiscodelft Silentdiscodelft 4 km Erg sympathiek bedrijf, mooie kwaliteit hoofdtelefoons! Even spannend om op afstand t...
Delflandhoeve Delflandhoeve 6 km Fantastische kanotocht kunnen maken, de omgeving is prachtig en de routekaart goed te...
Recensies
Gisteren super leuk feestje gehad voor een 90 én 50 jarige verjaardag. Lekker ongedwongen met heerlijke hapjes en dito drankjes. En ondanks dat het tegenwoordig moeilijk is om personeel te vinden in de horeca, was de bediening helemaal top!
Wij hebben op deze prachtige locatie afgelopen zomer onze bruiloft gehad! Het was perfect, lekker eten, genoeg drinken, super behulpzaam personeel. De eigenaar heeft ons goed geholpen en dacht overal aan. Het feest was fantastisch. We hebben een geweldig mooie dag en de gasten waren het eens met hoe mooi de locatie was en hoe goed alles was geregeld.
Lekker even genieten, nog net zo knus als 20 jaar geleden
We hebben samen pannenkoeken gegeten. Ik een pannenkoek met Appel en kaneel .en die was erg lekker, mijn Wandelvriendin had een pannenkoek met spek.maar door de grote hoeveelheid plakjes spek zag je de pannenkoek niet meer. Dus dat mag wel wat minder zijn . Voor de rest was het super.
Midden in Delftse Hout, leuke plek om te borrelen, hapje of stukje taart eten. Personeel is super vriendelijk!Eten: 5/5
Leuke plek om te gebruiken als basis voor een wandeling of fietstocht. Of beide. Niet echt ruim maar er is ook nog een bovenverdieping. En terras dat ook bij deze winterse temperaturen open is. De serveersters lopen echt af en aan, maar ze missen ook wel eens wat. Uiteindelijk hebben we zelf maar besteld bij de balie. Het is wel leuk dat je de keuken in kan kijken. Veel wordt ook ambachtelijk bereid. Wij hadden de erwtensoep en die kwam echt niet uit blik. Iets minder zout had overigens wel gemogen. Al met al een prettige ervaring waar we vaker komen en vaker terug zullen blijven komen.
Mooie locatie, gezellige sfeer, prettige bediening. Benedenverdieping ook goed rolstoeltoegankelijk.
Leuk afgelegen cafe met heerlijke pannenkoeken. Ik zou hier vaker willen komen alleen al vanwege de sfeer. Jammer van de Covid maar zodra deze voorbij is, gaan we er zeker weer heen.
Lekker gegeten op een erg mooie locatie. Verder vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen vond ik de cappuccino wel erg teleurstellend, jammer. Misschien is de gewone koffie beter te zuipen. Desondanks voor herhaling vatbaar zonder de cappu dan.
Slecht als je leest open tot 16:30 uur open en er om 16:00 uur al uit moet !Eten: 2/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid