facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park Holthuizen

Park Holthuizen

Info

Het Park Holthuizen is een prachtig, klein natuurgebied van Uitwaarde gelegen tussen Huissen en Arnhem tegenover stadspark Immerloo aan de Huissense dijk.

Geschiedenis

Het Park Holthuizen is rijk aan vogels en amfibieën. Een wandeling om het park biedt, vooral vanaf de Huissensedijk, prachtige uitzichten over de dijk, de kolken en weilanden.

Binnen het park staat een boerderij dit sinds kort is gekocht door Theo Hubers. Nu voert de Huissenaar de plannen uit die zowel hij als de gemeente graag ziet. „We gaan nu rustig met elkaar om de tafel om de plannen verder uit te werken”, zegt Hubers. Bedoeling is om samen met de gemeente beheer en onderhoud te doen. „Er zullen ook nieuwe wandel- en fietspaden in het park moeten komen. Dat is nu nog niet toegesneden op veel toeristisch verkeer. En met horeca komt er ook meer verkeer op de Parkdreef. Die zal daarop moeten worden aangepast.”

Adres: Parkdreef 5, 6852 ML Huissen
Stad: Huissen
Route: Parkdreef 5
Postcode: 6852 ML


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waardwonen Waardwonen 4 km Ik ben niet te spreken over Waardwonen. Voor een woning in de vrije sector ben ik afg...
Recensies
Mooie speeltuin en voetbalveld, je kunt er ook fitness oefeningen doen
Mooie wandelroute op de grens tussen Arnhem en Huissen
Rustige omgeving.
Dit parkje ligt naast het Immerloopark, aan de andere kant van de dijk. Mooi rustig, voor een korte wandeling of als extraatje bij een wandeling of hardlooprondje heel geschikt. Onder langs de dijk kan je een onverhard pad volgen.
Heerlijk park om rustig te genieten en om lekker te sporten!
Gewoon een mooi park waar ook op veel plekken de hond vrij mag lopen
Leuk wandelpark
Groene rustoase
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid