facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pardeux

Pardeux

Info

In ons uitgebreide assortiment vind je prachtige ringen in verschillende stijlen. Witgoud, geelgoud, met of zonder briljant: voor ieder wat wils.

Geschiedenis

Ben jij op zoek naar een mooi sieraad om je aanstaande het JA-woord te ontlokken? Ook dan ben je bij Juwelier G. van Grinsven aan het juiste adres. De trouwringenwinkel in Kaatsheuvel (Trouwhoofdstad) heeft het meest uitgebreide en complete assortiment van de omgeving.

Kom eens vrijblijvend langs in de winkel. Het verkoopteam helpt je graag de ringen te vinden die precies bij jullie passen. Als het tijdens normale openingstijden niet lukt, kun je ook een afspraak maken.

Adres: Hoofdstraat 63, 5171 DK Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416-281740
Stad: Kaatsheuvel
Route: Hoofdstraat 63
Postcode: 5171 DK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
G. van Grinsven - Juwelier - Horloger G. van Grinsven - Juwelier - Horloger 0 meter Fijne winkel,vriendelijke mensenkennis goede service!!!!
Juwelier van Rooij Juwelier van Rooij 40 meter Wij waren zeer onvriendelijk ontvangen door de mannelijke verkoper. Hij keek ons weg ...
ECLISSI ECLISSI 877 meter ECLISSI gioielli is een Nederlands juwelen- en diamantbedrijf: Italiaanse handgemaakt...
Recensies
Geweldige ringen met 30 karaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid