facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ECLISSI

ECLISSI

Info

ECLISSI gioielli is een Nederlands juwelen- en diamantbedrijf: Italiaanse handgemaakte juwelen van hoge kwaliteit, rechtstreeks van de bron!

Geschiedenis

ECLISSI gioielli is een Nederlands juwelen- en diamantbedrijf: Italiaanse handgemaakte juwelen van hoge kwaliteit, persoonlijk aan eindconsument.



"Neem de mooiste en beste materialen. Laat ze in het hart van de high end juwelenproductie in Valenza verwerken door traditionele Italiaanse ambachtslieden. En lever ze persoonlijk en rechtstreeks aan klanten in Nederland. Dat is het geheim van ECLISSI. Lieti di conoscervi!"
Adres: Brugske 19, 5171 VR Kaatsheuvel
Telefoonnummer: +31 (0)6 22 41 78 11
Stad: Kaatsheuvel
Route: Brugske 19
Postcode: 5171 VR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier van Rooij Juwelier van Rooij 871 meter Wij waren zeer onvriendelijk ontvangen door de mannelijke verkoper. Hij keek ons weg ...
G. van Grinsven - Juwelier - Horloger G. van Grinsven - Juwelier - Horloger 877 meter Fijne winkel,vriendelijke mensenkennis goede service!!!!
Pardeux Pardeux 877 meter Geweldige ringen met 30 karaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid