facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parc Beaugarde

Parc Beaugarde

Info

Parc Beaugarde. Een schitterend Recreatieparc in de omgeving van utrecht!

Geschiedenis

Nog geen 20 km van Utrecht ligt Recreatieparc BeauGarde. De gunstige ligging maakt het park tot een uniek recreatiegebied.

Recreatieparc BeauGarde beschikt, door de recente herindeling en renovatie van het park, over schitterende percelen grond voor het plaatsen van een chalet, op separate, rustige, aan het water gelegen gedeelten van het park, in grootte variërend van 250 tot 350 m2.

Adres: rietveldseweg 21a, 4107LJ Culemborg
Telefoonnummer: 0345513050
Stad: Culemborg
Route: rietveldseweg 21a
Postcode: 4107LJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Badmintonzonderdrempels Badmintonzonderdrempels 1 km BZD Is een badmintonvereniging voor mensen met een beperking. Bij aangepast badminton...
Fluistermotor.nl Fluistermotor.nl 2 km Ik heb een ETM TEC 80 fluistermotor gekocht, Fluistermotor.nl reageerd snel en leverd...
Greenboxing Greenboxing 2 km Goede mooie sportschool, met een zeer gemotiveerde training en trainer. Ga zo door!
Scouting Sint Stanislaus Scouting Sint Stanislaus 3 km Het is een geweldige plek om te zijn e. De mensen. Zijn aardig
Recensies
Een mooie plaats voor een lekkere vakantie, zeer rustig en mooi gelegen!
Heerlijk weer lekker rustgevend. Mooie vissen heeft mijn man gevangen.
Niks te beleven. Sterker nog: hier heeft niemand iets te zoeken. Behalve bevoegden. Dus alleen eigenaren en of huurders van chalets mogen hier komen. Het is wel de welborn van Culemborg een schitterende natuur plas. Uitnodigend om te gaan vissen. En dan een hapje eten in het eetcafé op parc beaugarde is een aanrader.....alleen dan moet je wel bevoegd zijn om dit park te mogen benaderen. Succes ermee..
Feestje gehad bij Grand Café Parijsch op dit park. Helaas geen parkeerplaatsen aanwezig. Daarom parkeert iedereen op de groenstrook langs de weg. Helaas staat ergens aan het begin van de weg dat dit niet is toegestaan, dus ging iedereen met een parkeerbon weg. Had je geen kater, dan bij weggaan zeker wel. Ons zien ze hier nooit meer.
Beheerder denkt dat hij alles mag en kan maken. Staat onverwachts, zo in je caravan. Ook is deze man erg intimiderend. Het park is prachtig, maar het personeel en de beheerder.....
Is heerlijk wonen
Het park is niet slecht, maar er is geen controle over de mensen die binnenkomen en vertrekken, ongeacht de beveiligingscamera's. Er zijn veel mensen die niet het park verlaten maar daar blijven.
Heerlijk om te zwemmen
@Dj antwoord op jouw mededeling. ER wonen geen lagere klasse alleen maar hier. Ik weet wel wie er hier verblijven/wonen. Directeuren en ook mensen van transport en UWV, FNV en zo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid