facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fluistermotor.nl

Fluistermotor.nl

Info

Fluisterstille elektrische buitenboordmotoren voor een heerlijk dagje op het water



"Fluistermotor heeft verschillende fluistermotoren van het merk ETM-TEC en ePropulsion in het assortiment; van klein tot groot vermogen en met een korte of lange staart. Voor ieder wat wils! Deze motoren met vernieuwde techniek zijn zeer solide en degelijk. Ze hebben 1 ding gemeenschappelijk en dat is dat ze fluisterstil zijn. Geen vervuiling en geen geluidsoverlast! De fluistermotoren zijn zowel los als in een complete set te bestellen. Fluistermotor staat garant voor een goede service en uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding."
Adres: Staalweg 8, 4104 AT Culemborg
Telefoonnummer: 0345-470990
Stad: Culemborg
Route: Staalweg 8
Postcode: 4104 AT



op zoek naar gerelateerd: Elektrische buitenboordmotor 12 volt, 12 volt elektromotor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Greenboxing Greenboxing 421 meter Goede mooie sportschool, met een zeer gemotiveerde training en trainer. Ga zo door!
Badmintonzonderdrempels Badmintonzonderdrempels 1 km BZD Is een badmintonvereniging voor mensen met een beperking. Bij aangepast badminton...
Scouting Sint Stanislaus Scouting Sint Stanislaus 2 km Het is een geweldige plek om te zijn e. De mensen. Zijn aardig
Parc Beaugarde Parc Beaugarde 2 km Een mooie plaats voor een lekkere vakantie, zeer rustig en mooi gelegen!
Recensies
Ik heb een ETM TEC 80 fluistermotor gekocht, Fluistermotor.nl reageerd snel en leverd ook snel en netjes. Het product voldoet aan de verwachtingen, een geweldige motor! Ik heb tegelijk een extra kabelsetje met accu klemmen en zekering besteld en een oplader. Alles werd tegelijk bezorgd. De extra kabelset met zekering is wel aan de korte kant zodat je de accu bij de spiegel van je boot moet plaatsen, dat is jammer. De set die bij de motor zit is langer maar daar zitten geen klemmen of zekering op. Verder alles okee, ik ben zeer te vreden!
We hebben een set 60 lbs gekocht bij deze webwinkel. Echter, tijdens de tweede gebruik begon de motor mankementen te tonen; de versnellingen waren veranderd. 1ste versnelling was 5, 2 was 3 en 3 was 2. Alles door elkaar dus. Ik lees dat er meerdere hier last van hebben. Daarnaast klopte accu indicatie niet. Er branden 10 lampjes. Binnen korte tijd was 10 naar 7 gesprongen en vervolgens 7 naar 3. En snel naar 0. We hebben uit nood de versnelling op 1 gezet om zo minder accu te gebruiken. Dit zorgde voor veel stress, het laaste wat je wilt is natuurlijk om stil te komen staan. We hebben de verkoper gecontacteerd zodat hij met een oplossing zou kunnen komen. Maar de verkoper reageerde zeer onbeschoft en geen begrip voor ons probleem. Op gegeven moment uitte hij bedreigingen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bedrijf haar klant met fysiek geweld gaat bedreigen. Zeer onprofessioneel! Voor ons de laatste keer dat we zaken doen met deze "meneer".
Zeer goede ervaring met Ron van Fluistermotor , Ik ben zeer professioneel geholpen en voor een redelijke prijs een complete set gekocht waar ik nu al een geruime tijd heel veel vaarplezier mee heb gehad ! Echt een aanrader dus. Mvg Martin Blom.
‘Zeer ontevreden klant – mijn advies: begin hier niet aan!’ Ik was op zoek naar een scherp geprijsde fluistermotor om met gezelschap met mijn 3 meter rubberboot rustig door de slootjes/kanaaltjes in de buurt te kunnen toeren. Ik heb van deze aanbieder achtereenvolgens met een 46 lbs, een 60 lbs, een 55 lbs en weer een 60 lbs fluistermotor gevaren, waarbij ik in het begin de complete set incl. accu, bak, oplader en extra schroef aanschafte. De 46 lbs bleek ondergemotoriseerd voor een 3 meter rubberboot. Hij voer met 1 lichte persoon al niet de verwachte 5 km/h en haalde met 4 lichte personen nauwelijks 3 km/h op GPS. Dit ondanks suggestie op de website dat juist deze motor geschikt zou zijn voor dit type rubberboot! In overleg met aanbieder na enkele weken ingeruild en tegen forse bijbetaling een 60 lbs opgehaald. Deze 60 lbs kreeg in korte tijd problemen met de versnellingen. Normaal bouwen de 5 versnellingen op. Na enige vaartijd waren de versnellingen van deze motor echter veranderd. Bijv. de 4 ging trager dan de 3 en/of de 3 trager dan de 2. Of de 1e en 4e versnelling waren vrijwel gelijk. Dit ondanks zorgvuldige omgang met de motor: heel rustig opbouwen van snelheid en voorzichtig varen. Volgens aanbieder was dit probleem met versnellingen een bekend euvel dat onder garantie viel. Motor kon omgeruild worden. Echter na 3 ! van deze ‘wisselversnelling’ motoren te hebben gevaren 60 lbs, 55 lbs en weer 60 lbs uit nieuwe levering, ben ik er helemaal klaar mee. Ik ben mijn vertrouwen in deze producten kwijt. Ik wil mijn hele set retourneren en wil mijn geld terug om met een ander soort motor te gaan varen. Aanbieder weigert dit. Ik ben dus zeer ontevreden!
Ik wil even meegeven dat de aankoop van de Fluistermotor set zeer goed is nooit problemen derhalve ben ik zeer vakkundig en vriendelijk geadviseerd------- een aan rader voor een ieder die lekker rustig op het water wil - Dank je Ron
Ron heeft ons goed geadviseerd en na probleempje met fluistermotor dit naar volle tevredenheid opgelost! Erg tevreden!!
Nooit bij deze man een product kopen, zeer onbeschoft en slechte kwaliteit producten.
Fantastische nieuwe motor gekocht.
Goeie motoren
Vertaald door Google Goede prijzen en goede kwaliteit. Superservice. Origineel Good prices and good quality. Super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid