facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi

Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi

Info

Restaurant 'De Schaapskooi' - Verrassend veel te beleven!

Geschiedenis

Gelegen in het recreatiegebied Zegersloot vindt u restaurant “De Schaapskooi”. Een bijzondere locatie voor een bijzondere pannenkoekenboerderij.

Omgeven door een mooi wandel/fiets gebied, direct tegenover de kinderboerderij, in de buurt van de midgetgolfbaan, de speeltuin en vlakbij de Zegerplas serveren wij de heerlijkste, ambachtelijk gebakken pannenkoeken voor u.
Naast een ontelbare keus aan pannenkoeken hebben wij voor de ‘niet pannenkoeken liefhebbers’ ook de lekkerste gerechten op de kaart staan.. Wat dacht u van een heerlijke kaasfondue, schnitzel XL, Hollandse kogelbiefstuk of een goedgevulde “Mexicaanse Wrap”? Tussen 11.00 uur en 16.00 uur hanteren wij (naast onze pannenkoekenkaart) ook een uitgebreide lunchkaart. Voor onze kleine gasten hebben wij een speciale “kinderkaart” met diverse soorten kinderpannenkoeken, snackspies, petit spaghetti en nog veel meer..

Zoekt u een geschikte locatie voor een feest of partij? Dan bent u bij ons, aan het juiste adres! Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek om alle wensen en mogelijkheden met u door te nemen.

Adres: Burg. Bruins Slotsingel 13, 2403 NC Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172241204
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Burg. Bruins Slotsingel 13
Postcode: 2403 NC



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenboerderij Leiderdorp corona, Pannenkoekenhuis, Pannenkoekenboerderij Leiderdorp menu, Pannenkoekenrestaurant Sassenheim, Pannenkoekenboerderij Zoetermeer, Lunchen Alphen aan den Rijn, Pannenkoekenrestaurant langs snelweg, Pannenkoekenhuis Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gelaarsde Kat De Gelaarsde Kat 2 km Weer heerlijk gegeten bij de Kat. Wat een fijne omgeving en prettige sfeer. Daarnaast...
Grandcafé de Zaak Grandcafé de Zaak 2 km Op weg naar een prettige lunch plek aan het water, zijn we hier aangeland. Leuk en gr...
McDonald's McDonald's 2 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Alphen aan den Rijn Centrum. Hier vind je all...
Grand Café Eight Grand Café Eight 3 km Heerlijk eten en super fijn personeel.Eten: 5/5
McDonald's McDonald's 4 km De officiële Facebook pagina van het McDonald's restaurant in Alphen aan den Rijn aan...
Recensies
Heerlijke snert ! Leuke gezellige bediening Ze had het koud arme meid
Deze plek is enorm verbeterd. ik was er daarom even niet geweest. Bediening was razendsnel, koffie goed en de taart goed op temperatuur.
Gezellig pannekoekenrestaurant met een groot terras en speeltoestellen voor de kids. De kinderen komen er graag, het eten is goed en ook genoeg alternatieven voor de niet pannekoek liefhebber.
Lekkere pannenkoeken en goede service. Van mij mogen de pannenkoeken wel wat rijker belegd worden en wat groter zijn.
Leuke kaart, - en meer dan pannenkoeken! - redelijke prijzen, vriendelijke bediening. Leuk dat kinderen bij vertrek een presentje mogen uitkiezen.
Ik raad dit af. Hoe moeilijk kan een pannenkoek zijn verwacht je? Maar helaas. Ze waren nog half rauw, kaas niet gesmolten, poffertjes rare smaak, bestek vies, en reactie van het personeel op kritiek was ook “bijzonder”. Niet doen!
Ziet er goed uit.
Lekkere pannenkoeken, prima geprijsd. Stonden vlot op tafel enige wat ik niet begrijp is waarom de salade van de ragout pannenkoek er boven op ligt in plaats van even in een bakje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid