facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gelaarsde Kat

De Gelaarsde Kat

Info

Zin in een lekker avondje uit? Bistro De Gelaarsde Kat serveert al jaren lang de lekkerste gerechten. Van het welbekende broodje dip!

Geschiedenis

Uw Gastheren
Na heel wat omzwervingen hebben Peter en René hun bestemming in ‘De Kat’ gevonden. René werkte er al tien jaar, toen hij begin 2006 samen met Peter de zaak overnam. Als ervaren horecaman wist hij waaraan hij begon. Hard werken, lange uren en grootse plannen. Inmiddels staan daar veel tevreden gasten tegenover en een hele reeks aan onvergetelijke anecdotes.

Vanaf het begin vullen zij elkaar naadloos aan in hun onderlinge samenwerking. René is de man van het detail. Zijn ogen blijven altijd op de keuken gericht, terwijl hij waakt over de inrichting van de zaak en het kwaliteitsbeleid. Peter beheert de financiële en administratieve zaken. Hij staat bekend om zijn joviale ontvangst en om de humor waarmee hij zijn gasten bejegent en amuseert. Samen vormen zij zo een prima team, dat zich omringt met kundige en enthousiaste collega’s. Steven, chefkok van ‘De Kat’, regeert samen met Jan Pieter met ijzeren discipline over de kwaliteit van de keuken. Annemarie, bedrijfsleidster, houdt een oogje op het personeel en probeert alle gasten tevreden te stellen. Samen met zo’n veertig collega’s zijn zij verantwoordelijk voor uw avond uit: even lekker als gezellig, even vrolijk als gastvrij.

Adres: Hooftstraat 81, 2406 GE Alphen aan den Rijn
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Hooftstraat 81
Postcode: 2406 GE


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: de gelaarsde kat sprookje, de gelaarsde kat youtube, de gelaarsde kat film, de gelaarsde kat engels, de gelaarsde kat musical, de gelaarsde kat cast, de gelaarsde kat grimm, de gelaarsde kat tekst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grandcafé de Zaak Grandcafé de Zaak 351 meter Op weg naar een prettige lunch plek aan het water, zijn we hier aangeland. Leuk en gr...
McDonald's McDonald's 398 meter Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Alphen aan den Rijn Centrum. Hier vind je all...
Grand Café Eight Grand Café Eight 948 meter Heerlijk eten en super fijn personeel.Eten: 5/5
Restaurant de Lelie Restaurant de Lelie 1 km Tijdje geleden alweer dat we hier gegeten hebben. Zoals vanouds vriendelijke en atten...
Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi 2 km Heerlijke snert ! Leuke gezellige bediening Ze had het koud arme meid
McDonald's McDonald's 2 km De officiële Facebook pagina van het McDonald's restaurant in Alphen aan den Rijn aan...
Recensies
Weer heerlijk gegeten bij de Kat. Wat een fijne omgeving en prettige sfeer. Daarnaast een leuke uitgebreide menukaart.
Leuke tent met zeer uitgebreide kaart. Goed personeel. Ze hebben hun eigen bier welke ze, net als de rest van de kaart, leuke namen passend bij het thema hebben gegeven. Eten was van goede kwaliteit en ook goede porties. Uiteraard moet de beroemde dip niet vergeten worden om te proeven. Al met al een aanrader.
We hebben geen fijne avond gehad, het eten kwam niet tegelijk, mijn dochter en ik hadden hetzelfde besteld en ik kreeg 10 stukjes ossenhaas en mijn dochter 5 die overigens niet door te snijden en te kauwen waren. Het toetje kwam te laat...we hadden aangegeven dat we naar de film gingen ...demi de serveerster heeft ons daar gehouden....die probeerde alles goed te regelen.....anders waren wij voor het hoofdgerecht al vertrokken. Het ergste van alles vonden wij dat ze het afdeden " het liep vanavond anders dan anders" en geen excuses hebben gemaakt. Voor ons was dit de laatste keer dat we daar zijn geweest! Je geeft veel geld uit voor een gezellige avond dat is hier helaas mislukt! We vonden de gastheer en gastvrouw niet vriendelijk tegen iedereen geen warm welkom.
De opmerkingen in deze beoordeling zijn ook gemeld in het restaurant, het wordt doorgegeven aan de eigenaar dus wie weet gaat dit nog helpen. In de afgelopen tien jaren regelmatig geweest, heerlijke dip - goede bediening - kwaliteit - wachtduur minimaal - met aandacht gemaakt. Gisteren, zaterdag 7 januari, zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht werd voor vier personen in etappes gebracht. De toast was nog niet klaar, de pepersaus werd geserveerd zonder de spies, tussen het voor-en hoofdgerecht zat 1.5 uur wachttijd. De serveerster Wil deed haar uiterste best zoals altijd, dat is positief. De spare ribs waren ook goed van smaak maar werden per kwart rack geserveerd, patat was lauw, de sausjes en de smakeloze komkommer in miniscule kartonnen wegwerpbakjes hoog snackbargehalte. De dip blijkt niet meer de originele dip te zijn maar is nu vergelijkbaar met knoflooksaus. Helaas... ik denk de laatste keer dat we hier geweest zijn.
Zo slecht....... Om 18.00 uur gereserveerd. We mochten vanwege de drukte nog niet bestellen. Pas na 3 kwartier werd de bestelling opgenomen. Voorgerecht was niet compleet. Voor 1 persoon was er geen voorgerecht. Die waren ze vergeten. Het hoofdgerecht kwam na 2 uur. Alle klanten die na ons binnen kwamen hadden al eten gekregen. Eten was lauw. Sate was rauw. Mixed grill waren allemaal de dezelfde stukken taai vlees. Bij het nagerecht weer de bestelde koffie vergeten. Uiteindelijk kwam de koffie en moesten we 2x om melk en suiker vragen. Vervolgens werd er een trommeltje met snoepies op tafel gezet waar we een suikerstaafje en melkcupje uit konden vissen. Zag er niet uit. Klanten van de tafel naast ons zijn na het serveren van het eten meteen opgestapt. Zo ontevreden waren ze. En begrijpelijk. Ik was hier voor de eerste en tevens laatste keer.
Dankzij ons gezelschap een fijne avond gehad. Eten was lekker, maar over de bediening waren wij iets minder te spreken. Jammer dat jullie je gasten verbeteren. Je mag o.a geen toetje zeggen, want het is een dessert. Maar jullie bieden wél kattenhapjes aan... En €9,00 voor een broodje dip is ook aan de hoge kant.
We hebben vanavond weer ontzettend lekker gegeten bij de Kat. Fijne sfeer met bediening die ongedwongen aan tafel staat. En echt aandscht voor je heeft Vooraf lekkere kattenhapjes gegeten. Geweldige spare-ribs met bijpassende speciaal biertjes. Al met al een succesvolle avond die we nog vaak zullen herhalen.
Op een of andere manier geen goede indruk gekregen van dit restaurant. De enige plus die ik had was het eten helaas.. De minnen: - Personeel. Ik vond het een drama om dit personeel mee te maken. Niet gemotiveerd, luisteren niet iets vragen en dit niet mee krijgen en kwamen over alsof ze er GEEN zin in hadden. Ik was niet de enige aan tafel die er zo over dacht. - Hygiëne. Ik vond het er niet schoon. Bij aankomst van onze tafel lagen er nog etensresten van vorige eters. Dit vond ik jammer. - Op de menukaart heeft dit restaurant €10,- gerechten. Mooie prijs en je verwacht er echt geen bord vol van. Maar we zaten naar een paar stukjes vlees te kijken op een geheel leeg bord. We kregen er nog wel een paar patatjes bij. Dit klinkt heel lullig, maar vermeld dit dan op de kaart. Het zag er echt heel karig uit. Ik raad iedereen ook af dit te nemen. Zie boven ook niet als negatief. Wellicht om mee te nemen voor een volgende keer. Ik ben ervan overtuigd dat je hier prima kan eten als je een volwaardig menu besteld. Parkeren: Parkeren is hier ook een drama. Betalen en weinig tot geen plek.
In jaren niet zo slecht gegeten! Wij gaan regelmatig uiteten maar zelfs de slechtste snackbar is nog beter. De mosselen waren gortdroog. Na het terugsturen hiervan haalde de kok zijn schouders op. Hierna kregen wij het hoofdgerecht wat uit twee karige spiesjes bestond met wat droge komkommer en lauwe patat. Koude saus over de biefstuk en garnalen. We hebben dit meerdere malen aangegeven. Vervolgens werd hetzelfde boord weer opgewarmd en kregen we het zo terug. Bij het afrekenen nogmaals gezegd hoe teleurgesteld wij waren maar geen korting of compensatie. Ongelooflijk slecht! Voor iedereen die hier wilt eten, doe het niet. Zonde van je geld en van je darmen.
Vanavond met 5 man gegeten bij de Gelaarsde Kat in Alphen aan den Rijn. Gereserveerd met hoge verwachtingen: zo'n lekkere dip moet toch ook een heel goed restaurant achter zitten? Helaas zijn we wat teleurgesteld. Het eten op zich prima, weinig speciaals. Het hoofdgerecht kwam in delen, wij hadden voor 2 personen champignonsaus en 2 personen kaassaus. De champignonsaus was 2x verschillend van kleur en structuur, de kaassaus was 1x warm 1x koud. Verder weinig saus voor de frietjes en een lekkere komkommersalade, maar in een papieren bakje. Drankjes uitserveren was een rommel, en bij het toetje serveren ging het ook niet fantastisch. Al met al 3 sterren omdat de sfeer gezellig was en het eten oké, maar een 2e bezoek zal er denk ik niet in zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid