facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palkinto

Palkinto

Info

Palkinto is een hippe, gezellige lunchroom in Voorburg waarbij kwaliteit, genieten en een relaxte sfeer hoog in het vaandel staan.



"Palkinto is een nieuwe, hippe, super leuke lunchroom in Voorburg voor goede koffie, ontbijt, lunch en borrel, waarbij kwaliteit, genieten en een relaxte sfeer hoog in het vaandel staan. Dit bereiken we samen met Palkinto’ers die naast een enorme inzet en enthousiasme veelal ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met elkaar gaan we de uitdaging aan om Palkinto DE plek in Voorburg en omstreken te maken waar men geniet van het leven en tijd heeft voor zichzelf en elkaar."
Adres: Herenstraat 142A, 2271CL Voorburg
Telefoonnummer: 070-3697137
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 142A
Postcode: 2271CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchroom aan de tafel Lunchroom aan de tafel 382 meter Heerlijke lunch, én hamburgers op vrijdagavond! Altijd prettige bediening. Hopelijk s...
Noony's Noony's 1 km Terras helaas door corona dicht. Wel lekkere cappuccino en hete chocolademelk met sla...
CUP Barbanson 63 CUP Barbanson 63 1 km De koffie en de boterkoek waren erg lekker Parkeren: Voor de deur was er plaats
BLEND ONE BLEND ONE 2 km Zeer goede tent met heerlijke koffie. De scrambled eggs waren super, maar de dressing...
Recensies
Wat een goed en gezellig restaurantje ! We waren met 6 dames. Omdat het regende konden we helaas niet buiten zitten maar hebben we de tafel gekregen bij de openslaande deuren. Lieve mensen in de bediening en heerlijke gerechten. Ik had een flam kuchen met kip truffel en gedroogde tomaatjes. Heerlijk!!
Vriendelijk personeel, lekker eten. Wel wat prijziger dan gemiddeld maar niet te duur. Mogen van mij meer vegan opties op de kaart!
Beetje dubbel review. Ene kant was namelijk de cappuccino met cake en brownie echt heel lekker!!! Maar dan de andere kant.. de bediening op terras. Zelden zo traag meegemaakt. Half uur wachten voor het eerste kopje koffie, daarna ruim een uur niet meer bekeken. De 2de kop zijn we zelf binnen maar gaan bestellen.
Goede plek voor snelle lunch, niet echt om gezellig koffie te drinken met vriendin; koffie kopjes werden meegenomen toen ze nog niet eens helemaal leeg waren, en om de 5 minuten werd gevraagd of we weer wat wilden drinken …. Zijn snel vertrokken
Vriendelijk personeel, hebben er heerlijk geluncht. Kleine kaart, perfect versheid is daardoor makkelijker, en dat proef je. Aanrader!Eten: 5/5
Absoluut lekker eten, heerlijke koffie! Vanmorgen had ik een finse appelpunt, echt heel lekker. Jammer dat hij erg koud was, als hij heel even in de oven was geweest dan was hij nog beter denk ik. Irritatie puntje, je wacht erg lang. Terwijl ze veelvuldig langs lopen en niets zeggen, even een signaal dat je er zo aankomt zou fijn zijn. Ik zou zeker weer gaan lunchen, echt wel een goede tent!
Leuk restaurantje, goede service en lekker eten :
Een aanwinst voor de Herenstraat in Voorburg. Goede koffie met een heerlijk koekje of een stuk taart en lekkere gezonde lunches. Palkinto heeft een mooie inrichting en er hangt een prettige sfeer. En er is nu ook een fijn terras!
Prima lunch, kwaliteit prijs was prima. Mooie zaak en super vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Al vaker geluncht en nu een high tea gedaan bij Palkinto. Erg lekker en net iets anders dan wat je meestal krijgt. Gezellig en comfortabel ingericht. Met mooi weer kan je heerlijk in de achtertuin zitten. Goed concept met inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid