facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CUP Barbanson 63

Info

“Coffee Unites People, een espressobar in je buurt, waar je afspreekt met buren, vrienden, zakenrelaties of jezelf trakteert op overheerlijke koffie.

Geschiedenis

Het idee van CUP is ontstaan in 2011 tijdens een brainstorm sessie met het team van MobiCcino – de mobiele cappuccinobar. Oprichter en eigenaar van MobiCcino, Guido Dam, is de stuwende kracht achter het realiseren van de eerste CUP. Mario van Andel, een gepassioneerde barista, is de bedrijfsleider van de eerste CUP.

Het team van MobiCcino is in 2004 begonnen met het exploiteren van Mobiele Cappuccinobars, en levert een TOPkoffie beleving op locatie. MobiCcino is preferred supplier van o.a. Amsterdam RAI, en verzorgt al 11 jaar de lekkerste koffies op festivals zoals North Sea Jazz, etc.

10 jaar na oprichting is het tijd om de Mobiele Cappuccino bar aan te vullen met een concept voor vaste locaties, en zodanig georganiseerd dat het straks op meerdere plaatsen in Nederland is uit te rollen. Van locatie tot realisatie.



"Gezellige huiskamer sfeer."
Adres: Barbansonstraat 63, 2274 SM Voorburg
Telefoonnummer: 0624762213
Stad: Voorburg
Route: Barbansonstraat 63
Postcode: 2274 SM


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BLEND ONE BLEND ONE 225 meter Zeer goede tent met heerlijke koffie. De scrambled eggs waren super, maar de dressing...
Bakker Beertje Bakker Beertje 610 meter Gelukkig wonen wij er schuin boven Heerlijke toevoeging aan de straat GA ZO DOOR.
Noony's Noony's 715 meter Terras helaas door corona dicht. Wel lekkere cappuccino en hete chocolademelk met sla...
Palkinto Palkinto 1 km Wat een goed en gezellig restaurantje ! We waren met 6 dames. Omdat het regende konde...
1723Voorburg 1723Voorburg 1 km Deze stond al een tijdje op de planning, maar doordat partner ook in de horeca werkt ...
Lunchroom aan de tafel Lunchroom aan de tafel 1 km Heerlijke lunch, én hamburgers op vrijdagavond! Altijd prettige bediening. Hopelijk s...
Bakkerij Hessing Den Haag Bakkerij Hessing Den Haag 2 km Lekkere taart
Grand Café de Conckelaer Grand Café de Conckelaer 2 km Ouderwets gezellig café naast de bekende Geestbrug. Op de grens van Den Haag en Voorb...
Recensies
De koffie en de boterkoek waren erg lekker Parkeren: Voor de deur was er plaats
Een gezellig, leuk kleine drinkgelegenheid met een buitenteras en speelgoed voor de kinderen Kindvriendelijkheid: Veel speelgoed voor de kinderen Speciale dieetwensen: Ze hebben zowel normaal eten als het eten voor de veganist
Lekkere koffie en eten, vriendelijk personeel en kindvriendelijkEten: 5/5
Gezellige koffietent waar het nog draait om hoge kwaliteit leveren. De koffie is echt heel lekker en elke dag word er vers gebakken door de vriendelijke barristas.
Klein maar fijn. Altijd vriendelijke bediening.
Ondanks de lockdown nog steeds een van de beste koffie uit heel regio Den Haag. Heerlijke broodjes en taartjes. Normaal gesproken altijd een gezellig praatje. Hopelijk kunnen ze snel weer helemaal open :
Goede koffie. Ontbijt yoghurt met granola is helaas wel wat overprijsd voor de hoeveelheid en kwaliteit die je krijgt. De kwaliteit van het personeel verschilt heel erg per dag. Sommigen zijn heel vriendelijk en kundig, anderen arrogant en langzaam.
Lekkere broodjes en koffie en vriendelijk personeel.
CUP is een knusse 'huiskamer' met constante kwaliteit koffie. Fijne plek om de krant te lezen of even bij te komen.
Sorry dat ik niet direct hebt gereageerd . Wat vond ik zo fijn? Juist wat een ANDERE niet hebt en niet eens van gehoord had! Om mee te beginnen je hebt LACTOSEVRIJE echte melk , Deze verandert NIET de koffie smaak zoals soja of amandelmelk. Je concurrent verderop bij de rotonde weet niet eens dat lactossevrije melk bestaat en zo als hij zij er genoeg die de klanten behoefte niet begrijpen. Jullie belegde broodjes zijn heerlijk. Compact maar divers menukaart, goede bediening, schone toilet. Jammer dat je alleen met de pin kan betalen. Ik denk dat dit een bewuste keuze was vanaf begin. Is even wennen. Wat zichtbaar en duidelijk maken hiervan zou fijn zijn. Tot gauw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid