facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palermo Tuindeco

Info

Dit is de Facebook pagina van Palermo Tuindeco, een groothandel gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) van sierbestrating tot beplanting. Ook voor particulieren!

Geschiedenis

Palermo Tuindeco is een groothandels firma met als doelgroep, handelsondernemingen, winkeliers, en markthandelaren in het binnen en buitenland. Wij leveren dan ook voornamelijk aan de handel.



"Groothandel in tuindecoratie, voor zowel de groothandel als de particulier. Van zwembaden tot tuingereedschap, breed assortiment voor ieder wat wils."
Adres: Industrieweg 38, 7921JP Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528374320
Stad: Zuidwolde
Route: Industrieweg 38
Postcode: 7921JP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwekerij Klein Kwekerij Klein 226 meter Zeer slecht, we hebben die 10 minuten rond gelopen. Niemand te zien,ook niet bij de k...
Discus Dier&Tuin Zuidwolde Discus Dier&Tuin Zuidwolde 382 meter alles voor Dier&Tuin!
Jan Wassens Veevoer, Kleindiervoeders en Kunstmesthandel Jan Wassens Veevoer, Kleindiervoeders en Kun... 860 meter Hier kun je nog voer halen voor je pluimvee tegen normale prijzen.
Groencentrum Zuidwolde Groencentrum Zuidwolde 2 km heerlijk om tussen zo'n mooi assortiment naar mooie vaste planten te zoeken.
tc-eldorado.nl tc-eldorado.nl 67 km Ik kom hier al meer dan tien jaar. Het assortiment is prima. Helaas is de medewerkste...
Recensies
Verkoopt producten die ver over de datum heen zijn!!!! Denk je een goed product te kopen van PLAGRON Bij deze zaak ook nog vele malen duurder dan bij andere web/winkels kom ik er bij thuiskomst achter dat het lijkt alsof er stenen in de verpakking zitten verharde delen. Een dag later maar even contact opgenomen met de fabrikant van het product om te vragen of dit normaal is! Blijkt dit product al 6 jaar oud te zijn en al 2 jaar over de datum. Volgens de fabrikant mocht dit al helemaal niet meer verkocht worden. Zeer slechte zaak dus om hier nog met een goed gevoel een product te gaan kopen. Ik moest in de winkel 15,50 per flacon betalen, maar wat blijkt, als je ze via de webshop besteld kosten ze in ene 11,50, word dus ter plaatse nog een poot uitgedraaid ook. De winkel zelf ziet er eigenlijk al niet verzorgd uit, volgende aankoop maar elders doen!!!! Wees gewaarschuwd
Je laat een bedrijf een schuttingdeur plaatsen. Verwacht je wel dat hij blijft staan. Een zuchtje wind en je hele schuttingdeur ligt er uit. Natuurlijk bel je het bedrijf maar willen niet mee denken aan een oplossing. Moest het maar op de inboedel gooien. En over garantie wordt niet gesproken. Ook al begin je daar over. De Schutting is in juli geplaast. En de schroeven beginnen al te roesten Dus zeer slechte service. Hier kom ik nooit weer!! Personeel is agresief aan de foon.
Kan mij niet vinden in de eerdere reviews, goed geadviseerd omtrent producten en goede service geleverd, personeel heeft kennis van zaken. Kom hier zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid