facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij Klein

Kwekerij Klein

Info

Kwekerij / tuincentrum in Zuidwolde voor levering van alle soorten beplanting van goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen !



"Kwekerij Klein is een tuinplantenshop waar je tuinplanten, bomen, bosplantsoen en andere tuinbenodigdheden kunt kopen. Dit kan zowel in Zuidwolde, waar onze kwekerij gevestigd is, als online. Niet alle producten van onze online tuinplantenshop zijn op ons terrein aanwezig, maar na overleg kunt u deze hier wel afhalen. Uiteraard bezorgen wij ook.Veel van onze producten kunnen wij scherp inkopen. Dat betekent dat u bij ons tuinplanten kopen kunt tegen een prijs, die gemiddeld 30-40% lager ligt dan bij een tuincentrum bij u in de buurt."
Adres: de Slagenweg 5, 7921 TH Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0653613984
Stad: Zuidwolde
Route: de Slagenweg 5
Postcode: 7921 TH



op zoek naar gerelateerd: Vaste planten kwekerij particulieren, Kortingscode Kwekerij Klein, Vaste planten kwekerij Drenthe, Kwekerijen, Kwekerij Online, Haag kwekerij, Kwekerij Zuidlaren, Kwekerij Zeewolde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Palermo Tuindeco Palermo Tuindeco 226 meter Verkoopt producten die ver over de datum heen zijn!!!! Denk je een goed product te ko...
Discus Dier&Tuin Zuidwolde Discus Dier&Tuin Zuidwolde 420 meter alles voor Dier&Tuin!
Jan Wassens Veevoer, Kleindiervoeders en Kunstmesthandel Jan Wassens Veevoer, Kleindiervoeders en Kun... 1 km Hier kun je nog voer halen voor je pluimvee tegen normale prijzen.
Groencentrum Zuidwolde Groencentrum Zuidwolde 2 km heerlijk om tussen zo'n mooi assortiment naar mooie vaste planten te zoeken.
tc-eldorado.nl tc-eldorado.nl 67 km Ik kom hier al meer dan tien jaar. Het assortiment is prima. Helaas is de medewerkste...
Recensies
Zeer slecht, we hebben die 10 minuten rond gelopen. Niemand te zien,ook niet bij de kassa. We hadden 500 euro te besteden aan planten.Ze zijn niet geïnteresseerd. Nooit,Nooit meer,ongelofelijk,koffie drinken belangrijker als klandizie. Het was 10 voor 10
Wil je een mooie strakke beukenhaag als afscheiding? Of een grote gemetselde plantenbak? Een onderhoudsvrije tuin met Zuil-beuken Laat je dan eens informeren door Jasper Klein. In combinatie met Nigel Hoveniersbedrijf De Kleine Tuinman is het resultaat verbluffend. En de prijs? Die is ALTIJD zo concurrerend dat je nooit hoeft te shoppen. Een aanrader.
Onlangs blote wortel bos,- en haagplanten gekocht. Stevige stekken, goed beworteld en netjes ingekuild bewaard. Vriendelijk en kundig personeel. Top!
Heb vorige week deze planten gehaald en ze zijn al helemaal gewend Een goede kwekerij met goede spullen voor een nette prijs
heb ligusters in pot gekocht ,ze zien er heel mooi uit mooie volle ligusters, en de service is heel goed .
20 meter haag besteld. Op de afgesproken leverdatum en de dag erna vrij genomen omdat de planten niet te lang boven de grond kunnen blijven gaf Klein aan. Klein komt niet opdagen, zelf maar in de telefoon geklommen aan het einde van de dag om te horen dat ze niet meer kwamen. Aan mijn mededeling dat ik er speciaal voor vrij had genomen had hij geen boodschap, het werd niet eerder dan 3 dagen later. Uiteindelijk is ook niet geleverd waarom gevraagd was en de vraag wanneer de rest geleverd zou worden is niet beantwoord. Dit doen we niet weer.
Liguster Ovalifolium besteld, 80-100cm 20 stuks. Ze waren allemaal rond de 100 cm lang dus dat is uitstekend. Zeer goed geworteld, mooie gezonde wortels ook. Vier sterren vanwege verzending met Transmission wat niet echt ideaal is maar waarschijnlijk hebben ze geen andere keuze met dit soort verzendingen. Al met al toch zeer tevreden met Kwekerij Klein.
Werd meteen geholpen , helaas waren de planten die ik zocht er niet. Geen enkele bereidwilligheid. Kreeg een vaag antwoord over bestellen op de website . Helaas liep er bij aankomst een grote hond van de eigenaar los op de kwekerij. Op onze vraag riep hij hij hem bij zich om hem vervolgens toch weer los te laten lopen. Jammer.
Hazelaars die ik besteld heb waren goed. De eikenbomen waren dat niet. Zagen er direct al heel slecht uit toen k ze kreeg. Heb er toen voor gebeld en het kwam goed zei een mevrouw. Dus niet.Van de tien gingen er negen dood. Garantie doet dit bedrijf niet aan. Jammer.
Zeer mooie planten en struiken voor buiten. Prijs kwaliteit goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid