facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paasheuvelgroep

Paasheuvelgroep

Info

Paasheuvelgroep's De Woensberg in Blaricum / Huizen Vierhouten bestaat uit een camping en vijf groepsaccommodaties.

Geschiedenis

* Camping de Woensberg
Een centralere ligging dan camping De Woensberg in Huizen midden in het Gooi is bijna niet mogelijk! Of u nu wilt shoppen in de Randstad, genieten van culturele attracties als vestingstad Naarden, wilt watersporten op het IJsselmeer of op zoek bent naar sensationele achtbanen, vanaf camping De Woensberg in Huizen ligt dit allemaal binnen handbereik.

* Groepsaccommodatie het Arie Groenevelthuis
Groepsaccommodatie Het Arie Groenevelthuis ligt op de Warandaberg, het hoogste puntje van het Gooi. Het verblijf is in 2002 gebouwd op de Warandeberg en staat middenin het groen. Het groepsverblijf heeft een eigen terras, kampvuurplek, speelweide en tafeltennistafel. Het verblijf heeft verschillende slaapzalen met elk hun eigen wastafel, douche en toilet. Daarnaast zijn er twee slaapkamers geschikt voor mindervaliden; de kamers beschikken over een aangepast bed en aangepast sanitair. Het groepsverblijf is alleen op basis van catering te reserveren. Geschikt voor 60 personen.

* Groepsaccommodatie 't Keldertje
Groepsverblijf ‘t Keldertje bestaat uit twee onderdelen; blokhutten om in te slapen en ‘t Keldertje om in te recreëren en te eten. Het groepsverblijf beschikt over een gedeelde kampvuurplek. Het groepsverblijf is zowel op basis van zelfverzorging als op basis van catering te reserveren. De blokhutten hebben geen verwarming. Geschikt voor 39 personen.

* Groepsaccommodatie Safarikamp
Kent u ze nog de tentenkampen van vroeger? Ervaar nu dezelfde gezelligheid maar dan in safaritenten, inclusief stapelbedden! Het tentenkamp op De Woensberg bestaat uit 5 safaritenten met in elke tent 6 stapelbedden. Daarnaast is er een centrale recreatietent aanwezig. De tenten staan ruim opgesteld op een groot grasveld. Geschikt voor 60 personen.

* Groepsaccommodatie de Spoel
Groepsverblijf De Spoel bestaat uit twee onderdelen; blokhutten om in te slapen en De Spoel om in te recreëren en te eten. Het groepsverblijf is zowel op basis van zelfverzorging als op basis van catering te reserveren. De blokhutten hebben geen verwarming. Op het veld van het groepsverblijf bevindt zich een kampvuurplek. Alle verblijven bevinden zich op de begane grond. Geschikt voor 56 personen.

* Groepsaccommodatie 't Theater
Groepsverblijf Het Theater bestaat uit twee onderdelen; blokhutten om in te slapen en Het Theater om in te recreëren en te eten. Het groepsverblijf beschikt over een gedeelde kampvuurplek. Het groepsverblijf is zowel op basis van zelfverzorging als op basis van catering te reserveren. De blokhutten hebben geen verwarming. Op het veld van het groepsverblijf bevind zich ook aan kampvuurplek én openluchttheater. Het groepsverblijf is bereikbaar via een brede, korte trap naar beneden. Geschikt voor 40 personen.

Adres: Woensbergweg 5, 1272 JP Huizen
Telefoonnummer: 035 5382481
Stad: Huizen
Route: Woensbergweg 5
Postcode: 1272 JP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woensberg Woensberg 178 meter Vorige week op “camping” de Woensberg geweest. Wat twee jaar geleden nog een bruisend...
Coronel Coronel 3 km Het Adventure klimpark van Coronel wordt het grootste indoor klimpark van Europa. Het...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Paasheuvelgroep met het openbaar vervoer


Blaricum, Huizerhoogt 320 meter
108
Blaricum, Huizerhoogt 340 meter
108

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid