facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coronel

Coronel

Info

Het Adventure klimpark van Coronel wordt het grootste indoor klimpark van Europa. Het park zal bestaan uit meerdere routes op verschillende hoogte. Een beleving voor Jong en Oud om nooit te vergeten!

Geschiedenis

Coronel Adventure het unieke spectaculaire Indoor Klimpark! Een uitdaging voor iedereen of je nu 8 of 88 bent!

Het klimpark

Verleg je grenzen en survival over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Het indoor klimpark bestaat uit drie routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Een park vol hindernissen en spectaculaire parcoursen, waar het niet uit maakt of de zon schijnt of dat het regent.

Het park is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar vanaf 1,30 meter, maar zeer zeker ook voor volwassenen die een uitdaging niet uit de weg gaan! Er is alleen tot 12 jaar begeleiding vanaf de grond nodig.

De drie verschillende parcoursen:

Het blauwe parcours

Het avontuur begint! Vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en de apenbrug zijn onderdelen die je tegenkomt. Behendigheid, balans en evenwicht is wat je nodig hebt om dit parcours te doorlopen.

Het rode parcours

Dit parcours vraagt meer durf en de uitdagingen zijn groter en zwaarder. Hier moet je onder andere de touwbrug, papegaaienbalken en Wazzah sprong meesteren. Als je alle hindernissen hebt genomen zip je met de zipline over de horeca naar de andere kant.

Het zwarte parcours

Nog niet genoeg van al deze spanning en sensatie? Probeer dan ook eens het Zwarte Parcours. Op wel tien meter hoogte maak je een liaansprong, val je in zwevende netten en is er ook nog eens een klimwand.

Voel de adrenaline en ga de uitdaging aan! Durf jij???

Teambuilding:

Naast de 3 hoogte parcoursen, biedt Coronel Adventure voor groepen vanaf 10 personen, een uniek teambuildingsprogramma aan. De groep wordt verdeeld in teams en onder begeleiding van een persoonlijke instructeur wordt de onderlinge competitie aan gegaan in een donkere grot, op een horizontale klimwand, het ondergrondse riool, een spectaculaire Tarzan Jump, boogschieten en nog veel meer verrassende activiteiten. Door oplossingsgericht te denken en in teamverband te handelen moeten de groepen de verschillende hindernissen overwinnen.

Welke groep is het iedereen te snel af?

Coronel Adventure is ideaal voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, (sport)teamuitjes, vrijgezellen- en vrienden/vriendinnendag.

Veiligheid en instructies:

Veiligheid staat bij Coronel Adventure voorop. Het park en de procedures zijn TüV gecertificeerd.
De benodigde technieken worden vooraf op een speciale route, onder begeleiding van ervaren instructeurs, geoefend.

Adres: Havenstraat 295, 1271 GD Huizen
Telefoonnummer: 035-5265053
Stad: Huizen
Route: Havenstraat 295
Postcode: 1271 GD



op zoek naar gerelateerd: familie coronel, tom coronel sr, tim coronel, tom coronel senior, coronel karten, tom coronel vrouw, coronel huizen, tom coronel vermogen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paasheuvelgroep Paasheuvelgroep 3 km Paasheuvelgroep's De Woensberg in Blaricum / Huizen Vierhouten bestaat uit een campin...
SignMind Academy SignMind Academy 6 km Een kwalitatieve rijders opleiding voor in de kartsport. Met veel passie leren wij on...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid