facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paard en Energiebeheer

Info

Hoofdthema: Het bewustzijn van paarden en mensen en de samenwerking hiervan en hoe dat te verbeteren is. Wat zegt je paard?

Adres: Onder de bos 117, 8077 TE Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0646208450
Stad: Hulshorst
Route: Onder de bos 117
Postcode: 8077 TE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindercoachpraktijk Zichtbaar-Kind Kindercoachpraktijk Zichtbaar-Kind 883 meter Hele goede ervaring! Kwamen er voor ons zoontje. Conny luisterd goed en weet het kind...
Recensies
Genoten van onze intense 5 daagse, weer zo veel geleerd. Nu weer de tools om verder te werken met mijn eigen paard na de revalidatie. En gauw met hem komen! Zelfs twee maal de eer gehad om op Delicioso van Jolenta te mogen rijden. Een prachtig en super goed afgericht paard die je zo geduldig mee neemt in de oefeningen. En Chenkie niet vergeten, de Fjord… die leert je zooo duidelijk te zijn. Ze is zo slim en kan ook zo veel, onderschat haar niet. Jolenta en Heidi, bedankt voor jullie gastvrijheid!! Het was super gezellig!
Fijne plek voor je paard, maar ook zeker een fijne plek als paardeneigenaar. Je weet dat je paard in goede handen is en dit geeft onwijs veel rust! Mijn paard is sinds dat hij hier staat volledig tot rust gekomen en weer heerlijk zichzelf! :
Leuke lessen en goede verzorging voor mijn paard. Ze was erg relaxed tijdens de logeerpartij! We hebben genoten van de 5 daagse en veel geleerd. De rust op stal, de fijne paddocks en het ruime aanbod aan ruwvoer maken het een hele fijne stal om te zijn.
Ik heb bij Jolenta een paar keer les gehad en recent ook een 5-daagse bootcamp met mijn paard gedaan. Mijn paard raakt vaak gestressed als hij ergens anders moet logeren maar hier was hij totaal ontspannen en op zijn gemak. De stallen waren schoon en fris, en in de paddock kreeg hij een paar keer per dag hooi en water zodat hij niet te lang zonder eten/drinken kwam te staan. Ik kon kiezen uit verpakt of onverpakt hooi en in de stal lag een dikke laag stro. We hebben ontzettend veel geleerd en we kijken uit naar de volgende keer, die er zeker gaat komen! Dankjewel Jolenta en Heidi voor de goede zorgen voor mijn ventje!
Ieder paard verdient zo'n verzorging zoals hier op stal bij Paard in Balans! Het is een fijne plek waar heel veel rust heerst. Jolenta en Heidi hebben een hart voor paarden en voor hun klanten. Ze zijn heel deskundig en behandelen ieder paard als hun eigen. Wij zijn heel blij met onze keuze om bij deze top stal te gaan staan :
Super fijne stal! Jolenta en Heidi staan altijd voor ons klaar, hebben heel veel kennis in huis en zijn zeer zorgzaam en lief voor de paarden.
Hele fijne lessen! Aanrader voor iedereen die graag wil samenwerken met zijn/haar paard. Jolenta is heel positief, professioneel en bezit veel kennis. Daarnaast heb ik ook meegedaan aan de bootcamp. Ook echt een aanrader! Je wordt heel fijn ontvangen door Jolenta en Heidi. Ze geven de paardjes alle tijd om rustig te wennen en luisteren naar jouw wensen. Alles is mogelijk.
Mijn kleine paard en ik hebben er allebei zoveel meer vertrouwen in gekregen dat we samen soepel en sterk kunnen worden door de 5-daagse bij Jolenta. Haar balans is zienderogen verbeterd en ook die tussen ons omdat ik zoveel beter begrijp hoe ik haar kan helpen. Deze Ijslander gaat op voor Spaanse rijschool en leuk dat ze het vindt! Echt :. Aanrader voor iedereen die gecombineerd grondwerk- en rijtraining een boost wil geven in een fijne relaxte omgeving.
Ik sta nu bijna 5 maanden op deze stal met mijn paard. Nav 2 trainingsmaanden die ik had ingepland met Jolenta heb ik na 2,5 week al besloten om hier te blijven omdat ik zag hoe goed mijn paard reageerde op de rust die hier heerst. Jolenta en Heidi zijn een topteam! Ik heb hier in deze relatief korte tijd al zo veel geleerd. Goede zorg voor je paard, schone stallen en een hele fijne sfeer op stal, ook onderling is er geen jaloezie of afgunstig gedrag aanwezig.
5 maanden heeft mijn PRE merrie bij Paard in Balans gestaan voor training. En wat hebben mijn paard en ik het er fijn gehad! Kom van ver en kon er dus niet altijd zijn maar werd goed op de hoogte gehouden met foto's, filmpjes en appjes. Mijn merrie is niets te kort gekomen en alles werd gezien, of het was dat ze een andere deken om moest door het weer of dat ze naast een ander paard moest staan omdat er onrust was. Het kon allemaal. We hebben zoveel geleerd en mijn merrie is zoveel veranderd. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb durven zetten geen seconde spijt van. Nu gaan wij weer zelf verder puzzelen thuis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid