facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercoachpraktijk Zichtbaar-Kind

Kindercoachpraktijk Zichtbaar-Kind

Info

Zichtbaar-Kind is leercoach voor kinderen en middelbare scholieren. Bij mij leer je hóe te leren. Met speciale aandacht voor kinderen met ADD.



"Vanuit mijn persoonlijke ervaring als hoog gevoelig kind help ik de hoog gevoelige kinderen van nu ontspannen zichzelf te zijn en te durven vertrouwen op hun talenten. Dit doe ik aan de hand van gesprekken, oefeningen en energetische behandelingen in een rustige, vertrouwde sfeer.Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer kinderen ontspannen zichzelf kunnen zijn, ze zich open kunnen stellen voor hun eigen talenten en zich daardoor optimaal kunnen inzetten voor en in hun leefomgevingWant de kinderen van vandaag zijn de volwassenen van de toekomstTrefwoorden: hoog gevoelig, zelfvertrouwen, leren leren, middelbare school, havo/vwo, ontspanning, jezelf zijn"
Adres: Harderwijkerweg 294, 8077 RK Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-20816773
Stad: Hulshorst
Route: Harderwijkerweg 294
Postcode: 8077 RK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paard en Energiebeheer Paard en Energiebeheer 883 meter Genoten van onze intense 5 daagse, weer zo veel geleerd. Nu weer de tools om verder t...
Recensies
Hele goede ervaring! Kwamen er voor ons zoontje. Conny luisterd goed en weet het kind heel goed op zijn gemak te stellen. Geeft tips en komt met ideeën. Zoontje zei de terugweg in de auto. " Ik vond het heel fijn bij die mevrouw". Zelf ook een access bars behandeling gehad van conny. Ze neemt goed de tijd om een gesprek aan te gaan en te praten over dingen waar je tegen aan loopt. Conny laat je zonder haar eigen oordeel mogelijkheden zien. Heeft echt interesse in jou als persoon en laat je inzien wat je zelf kunt veranderen! Ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor je hulp !
Mijn dochter is voor ontspanningstechnieken bij Conny geweest. Dit omdat ze het lastig vond om in de eind musical van school mee te moeten spelen. Ze is al een aantal jaren bekend bij en met Conny en hebben een goede band met elkaar opgebouwd. Ze heeft ook het in leer anders traject gedaan bij haar! En vroeg zelf dit keer of Conny haar niet kon helpen met het voorbereiden van de musical. Hiervoor is ze een aantal keren bij Conny geweest en het heeft haar enorm geholpen zelf vertrouwen te krijgen en te leren ontspannen op spannende momenten.
Naast dat Conny veel kennis van zaken heeft en zichzelf goed kan verplaatsen in personen/cliënten heeft ze ook een hele fijne en warme uitstraling waardoor je je eigenlijk gelijk gehoord voelt. Bij haar kan je echt volledig jezelf zijn waardoor je je op je gemak voelt en de gesprekken vanzelf gaan.
Mijn zoon is een tijdje bij Conny geweest. Hij liep vast op school en op sociaal gebied. Ik moest de heledag achter hem aan lopen en daardoor zetten hij alleen nog maar meer zijn hakken in het zand. Doordat ik dat mocht loslaten en hij iemand had waarmee hij kon sparren over school, vrienden, plannen van huiswerk en het leren van toetsen is hij nu veel zelfstandiger geworden en zit hij lekkerder in zijn vel. Thuis is het gezelliger. Hij blij wij blij!
Fijne behandeling gehad voor mijn dochter. Na de 1e keer merkte ik al verschil. Ik raad haar zeker aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid