facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor P. Hoekwater B.V.

P. Hoekwater B.V.

Info

Elektrotechnisch Installatiebedrijf en Duurzaam Installateur voor o.a. zonnepanelen, energiezuinige verlichting en oplaadpunten elektrische auto’s.

Geschiedenis

P. Hoekwater B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer en een begrip in de branche. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in woningen, bedrijven en instellingen. En als uw Duurzaam Installateur zijn wij gespecialiseerd in duurzame elektrotechnische oplossingen zoals zonnepanelen, oplaadpunten voor elektrische auto’s en energiezuinige verlichting.

P. Hoekwater B.V. uit Aalsmeer is ‘Méér dan Licht Alleen!!!’. Wij zijn voortdurend bezig met vernieuwing en duurzaamheid om zo voor onze klanten én het milieu het verschil te maken.

Wilt u een goed en eerlijk advies om energiekosten te besparen en duurzamer te ondernemen? Neem dan contact op met Frans Sparnaaij: 0297 – 32 42 60 of mail naar [email protected]

Adres: F.A. Wentstraat 2a, 1431 KZ Aalsmeer
Telefoonnummer: 0654278230
Stad: Aalsmeer
Route: F.A. Wentstraat 2a
Postcode: 1431 KZ


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bosse Elektrotechniek B.V. Bosse Elektrotechniek B.V. 693 meter Bosse doet al jaren ons alarmsysteem en elektra. Heel prettig bedrijf, goed benaderba...
Van Leeuwen Elektra BV Van Leeuwen Elektra BV 4 km Vriendelijke electricien was jong en onervaren samen met een stagaire die alleen de s...
Recensies
Snelle response mbt offerte aanvraag. Technisch goede installatie gedaan. Compleet onduidelijke meerwerkfactuur ontvangen met meerdere keren een weigering om toelichting hierop te geven. Zeer slechte en botte communicatie. Alles bij elkaar geen aanrader, maar als je geen echte andere opties hebt dan krijgen ze t hier technisch wel goed voor elkaar.
Zeer betrokken en creatief elektrotechnisch installateur met vele jaren ervaring. Is goed bekend in regio Aalsmeer. Modern bedrijf dat social media inzet en op zaterdagochtend geopend is zodat je onder het genot van een kop koffie je verbouwingsideeën rustig kunt doorspreken.
Frans Sparnaaij van Hoekwater B.V. biedt kwaliteit op het gebied van elektrotechnische installaties en uitstekende nazorg voor zijn klanten!
Uitermate vakkundige mensen daar bij Hoekwater. Voor echt professioneel elektrotechnisch werk moet je daar zijn.
Vriendelijk maar... Belachelijk veel te veel betaald voor 10 minuten werk. Meer dan €250. Zou aanraden om ergens anders te kijken! Ik wou dat ik 0 sterren kon geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid