facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosse Elektrotechniek B.V.

Bosse Elektrotechniek B.V.

Info

De hoofdactiviteiten van Bosse Elektrotechniek zijn het installeren en onderhouden van Elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

De hoofdactiviteiten van Bosse Elektrotechniek zijn het installeren en onderhouden van Elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven.

Wij installeren zowel licht-, kracht- als zwakstroominstallaties en kunnen deze aanleggen, controleren en onderhouden.
Wij zijn een erkend installatiebedrijf en leveren dus ook de kwaliteit en kennis die u mag verwachten
Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het adviseren, tekenen en ontwerpen van zowel elektrotechnische als verlichtingsinstallaties.

Klantgerichtheid staat bij ons voorop. Dat wil zeggen dat bij ons elke klant een installatie naar wens krijgt. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete installatie, Bosse Elektrotechniek kan het voor u realiseren.

Adres: Witteweg 58, 1431 GZ Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: Witteweg 58
Postcode: 1431 GZ


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hoekwater aalsmeer, zonnepanelen aalsmeer, elektricien aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
P. Hoekwater B.V. P. Hoekwater B.V. 693 meter Snelle response mbt offerte aanvraag. Technisch goede installatie gedaan. Compleet on...
Van Leeuwen Elektra BV Van Leeuwen Elektra BV 5 km Vriendelijke electricien was jong en onervaren samen met een stagaire die alleen de s...
Recensies
Bosse doet al jaren ons alarmsysteem en elektra. Heel prettig bedrijf, goed benaderbaar en snel ter plaatse bij storingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid