facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OxiGym - Bootcamp Power

OxiGym - Bootcamp Power

Info

Wij zijn OXIGYM, de grootste outdoor trainingsclub van Limburg met een unieke eigen locatie. We bieden iedere week ruim twintig trainingen.

Geschiedenis

Wij zijn OXIGYM, de grootste outdoor trainingsclub van Limburg met een unieke eigen locatie. Met ons team bieden we jou iedere week ruim twintig trainingen aan. Bij OXIGYM is niets onmogelijk. Heb je een vraag, wil je met ons samenwerken of ontvang je graag een gepersonaliseerd aanbod? Neem dan contact op!



"Hi! Wij zijn OXIGYM, de grootste outdoor trainingsclub van Noord-Limburg met een unieke eigen locatie. Met ons team bieden we jou iedere week zo'n twintig trainingen aan. Bij OXIGYM is niets onmogelijk. Heb je een vraag, wil je met ons samenwerken of ontvang je graag een gepersonaliseerd aanbod? Neem dan contact op!Onze bootcamp trainingen vinden plaats op verschillende locaties in de omgeving van Horst, Sevenum en Venray. Naast onze bootcamp trainingen bieden we ook verschillende trainingen aan op onze vaste locatie. Dit is onder andere een crossfitachtige les de WOD - Workout of the Day, functionele training FITTCLAS, BOKSGYM boksen en functionele training gecombineerd, XCORE core training en personal training."
Adres: Harrie Driessenstraat 18, 5961 TT Horst
Telefoonnummer: 0612759398
Stad: Horst
Route: Harrie Driessenstraat 18
Postcode: 5961 TT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Horst, WOD Bootcamp, Bootcamp Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OxiGym OxiGym 0 meter Ik sport al een aantal jaren bij Oxigym/Bootcamp power. Je kunt er verschillende less...
HC Wittenhorst HC Wittenhorst 515 meter Vertaald door Google Alles is geweldig, dat is gewoon alles Origineel Все великолепн...
Freetime Bowling Horst Freetime Bowling Horst 784 meter Super goed geregeld ,kinderfeestje van onze jongste dochter daar gehad tafel was al g...
Natuurlijk Nancy bootcamp, personal- en small group training Natuurlijk Nancy bootcamp, personal- en smal... 845 meter Coaching en Training Personal training Small group training Bootcamp / Outdoortrainin...
Fitklub Horst aan de Maas Fitklub Horst aan de Maas 932 meter Fitklub Betaalbaar Fit! Inschrijven kan ook via onze website (www.fitklub.nl) of kom ...
Workout Horst Workout Horst 985 meter Gezellig professionele begeleiding leuke ambiance
Budoclub Horst Budoclub Horst 1 km Super club voor jong en oud. Aanrader ook voor vrouwen. Judo, jiu jitsue, psd praktis...
SV Oxalis SV Oxalis 1 km Sportvereniging Oxalis uit Horst a/d Maas is een jonge, ambitieuze vereniging waar sp...
De Schutroe De Schutroe 1 km Leuke club, dochter kan al een week later een proefles doen. Leraren doen het leuk vo...
Hockey Club Horst Hockey Club Horst 1 km Lekker in de zon met koffie genieten van een wedstrijdje hocky.
Horst Gezond Horst Gezond 1 km Wij zijn gespecialiseerd in advies en begeleiding in voeding, beweging en een gezond...
Hovoc volleybal Horst Hovoc volleybal Horst 1 km Ondanks dat Hovoc een amateurclub is, geeft het toch de ambiance van een profclub af....
RKsv Wittenhorst RKsv Wittenhorst 1 km Groot en gezellig. Goed georganiseerd
Froxx Feesterij en Danserij Froxx Feesterij en Danserij 1 km FROXX in Horst (Noord Limburg) FEESTEN DANSEN SPORTEN
Energetic Training Energetic Training 2 km Leuke gevarieerde boks lessen met iedere week een ander thema. Verder ook kracht en c...
Recensies
Ik sport al een aantal jaren bij Oxigym/Bootcamp power. Je kunt er verschillende lessen volgen en sporten op veel verschillende tijden waardoor er veel keuze is in wat, waar en wanneer je wilt gaan. Met een fijne, professionele en gedreven trainster die altijd zorgt voor afwisseling in zowel inhoud als locatie zodat een les nooit hetzelfde is. Ik ga altijd met veel plezier naar de lessen.
Ik sport er al jaren met veel plezier! Aanbod is groot en afwisselend. Goede trainingen voor een goede prijs. Houden ook rekening met je persoonlijke wensen. Echt een aanrader als je fit wilt worden!
Beste club ever! Elke dag kun je kiezen uit buitensporten als WOD, Bootcamp, Xcore, enz. Ik hou van bootcampen en wil het graag meerdere keren per week doen, wanneer ik maar wil. En dat kan in Maasduinen/Venray ALLEEN bij deze club. Bedankt!
Geweldige sportschool. Heerlijk buiten sporten met volwassenen van alle leeftijden, ik sport er al 10 jaar. Persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, afwisselende trainingen.. een aanrader! Ik ben best een koukleum dus ik had nooit gedacht dat buiten sporten wat voor mij is, maar nu wil ik niet meer anders. Genieten van de frisse lucht en bij bootcamp trainingen ook genieten van de natuur, 's ochtends en 's avonds, echt even het hoofd leeg maken en werken aan een gezond lichaam en gezonde geest!
Met een kleine tussenstop al jaren aan het sporten bij Oxigym. Veel verschillende trainingen, alles op je eigen tempo en niveau, super blij met deze gym in Horst!!!
Fijne sportschool, lekker buiten sporten en daarom altijd frisse lucht. Afwisselend les aanbod. Fijn dat er verschillende abonnementen zijn. Ik kan zelf bepalen wanneer ik ga en maar toch heb ik een groepsgevoel. Zeker een aanrader.
Geweldige trainingen, lekker buiten en geschikt voor elk niveau of je nu net begint of al jaren traint.
Na meer dan 10 jaar bootcamp nog altijd een one pack. ; Maar Bootcamp Power verveelt niet. Lekker bezig zijn in de natuur in groepsverband. Geweldig fanatieke trainsters. Gevarieerde lessen op verschillende locaties. Maar je hebt natuurlijk ook OxiGym. Daar kun je uitleven op de gewichten en circuittrainingen. In een woord fantastisch. Ik zou dit zeker iedereen aanraden die van sporten houdt. Dus voor mij 5 sterren.
Heerlijke lessen.Ook voor sporters die niet heel snel zijnHeel veel keus on tijden en sportmomenten wat goed in mijn leven past.En buiten sporten is voor mij zoveel fijner dan binnen,geeft zo'n boost! Al jaren tevreden,aanrader dus!
Afwisselende trainingen. Gemotiveerde, sportieve, professionele trainers. Je mag in een wisselende groep gewoon op je eigen niveau trainen! Lekker in de buitenlucht bij pokkeweer ben je achteraf extra blij dat je tóch gesport hebt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid