facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Overdrive Gaming Systems

Overdrive Gaming Systems

Info

Website van het beste game pc merk voor high performance design computers.
Ogsystems.nl

Adres: Hoolstraat 4B, 6191TX Beek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 046 460 0222
Stad: Beek
Route: Hoolstraat 4B
Postcode: 6191TX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:45
Dinsdag: 09:00 - 17:45
Woensdag: 09:00 - 17:45
Donderdag: 09:00 - 17:45
Vrijdag: 09:00 - 17:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Open Line B.V. Open Line B.V. 2 km Openline is een zeer prettige werkgever waar plezier in het werk hoog in het vaandel ...
PC-Connected Retail en Computers PC-Connected Retail en Computers 113 km Info
PC-Connected
www.pcconnected.nl

Geschiedenis
...
Recensies
Mooie prijs voor een erg goed systeem. werd kapot gelevert belde naar ogsystems en stuurde meeteen het vervangende onderdeel en hij werkt super nu ben er blijBij vragen waren ze via de chat makkelijk te bereiken en hielpen ze meteen. Ook na levering bleven ze hulpvaardig.
Dure game-pc besteld en kreeg deze in eerste instantie al een week te laat binnen. Steeds was er iets mis met de pc maar daar kom je pas achter nadat je zelf er weer achteraan belt. Vanaf het begin dat ik deze pc heb, heb ik al een probleem met de verbinding van de PC, toen bijna een jaar terug had ik gebeld en zou terug gebeld worden door de technicus, nooit gebeurd. Probeer ook steeds maar te bellen, maar na meer dan een uur in de wachtrij te staan, omdat "Alle werknemers in gesprek zijn", geef ik het een beetje op. Ook op mailtjes reageren hun niet, er is gewoon GEEN manier om hun nog te bereiken. Koop hier gewoon niet.
Mooie prijs voor een erg goed systeem. Bij vragen waren ze via de chat makkelijk te bereiken en hielpen ze meteen. Ook na levering bleven ze hulpvaardig.
Ik heb een computer op dinsdag besteld en had hem precies binnen de leverdagen in huis! Ze zijn super klant vriendelijk en raad zeker aan om hier een computer te kopen!!!
Echt een uitstekend bedrijf met super computers. Ook echt een super customer service. Kortom een echte aanrader!
Top PC's voor een zeer schappelijke prijs! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid