facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Open Line B.V.

Open Line B.V.

Info

Trusted IT that makes you smile

Geschiedenis

Onze focus? Excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van cloud oplossingen.

Ons managed services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.
Met ons producten en diensten portfolio ondersteunen en adviseren wij klanten in verschillende branches bij ICT projecten.

Iedere markt kent zijn eigen problematiek en hoewel onze diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche toch om een eigen benadering. Geen organisatie is hetzelfde. Het komt erop neer dat wij in de huid kruipen van u als klant, dat wij weten wat u beweegt en waarom dat zo is. Alleen zo kunnen wij blijvend waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan advies en een (outsourcing) project. Iedere outsourcingrelatie is uniek. Wij zijn een partner voor onze klanten en zijn dan ook trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

“Open Line, uw betrouwbare en innovatieve cloud solution specialist”.

Adres: Amerikalaan 90, Maastricht Airport, 6199 AE Beek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 88 500 67 00
Stad: Beek
Route: Amerikalaan 90, Maastricht Airport
Postcode: 6199 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Directie Open Line, Openline support, Open Line vacatures, Michiel van Lamoen, Open Line Valencia, Https Workspace openline NL Pergamijn, Openline LinkedIn, Parsek Open Line
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DIN Solutions DIN Solutions 1 km Super bedrijf
AMR ICT AMR ICT 1 km AMR ICT ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT infrastructuren voor organisaties binnen de...
Overdrive Gaming Systems Overdrive Gaming Systems 2 km Mooie prijs voor een erg goed systeem. werd kapot gelevert belde naar ogsystems en st...
Gepkens Groep Gepkens Groep 114 km Levert kwaliteit en is klantvriendelijk
PC-Connected Retail en Computers PC-Connected Retail en Computers 115 km Info
PC-Connected
www.pcconnected.nl

Geschiedenis
...
Recensies
Openline is een zeer prettige werkgever waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat en waar men zich erg inzet om klanten de beste ICT ervaring te geven.
Werkgever zou beter wat meer rekening houden met de werkgevers en hun ideeën. Jammer, want op zich een mooi bedrijf.
Leuk, gemotiveerd en sterk team achter een breed scala van ICT oplossingen. OpenLine levert maatwerk voor je bedrijf en denkt actief mee hoe ICT binnen jou bedrijf een ondersteunende en leidinggevende rol kan innemen.
Altijd goede en to-the-point seminars.
Vertaald door Google Offline Origineel Offline
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid