facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outlet Duiven

Outlet Duiven

Info

Outlet Duiven is de outlet met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen van 40% tot 70%. Maar ook een de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in huis.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina Outlet Duiven.

Op deze pagina willen we je graag op de hoogte houden van ons assortiment, nieuwtjes, acties en aanbiedingen. Laat jij op deze pagina jou tips, ervaring, opmerking of foto aan ons weten. Dat zouden we erg leuk vinden! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden.



"Woon en slaap artikelen van alle top merken tot 70% goedkoper. Outlet van bekende merken als Riverdale, Rivièra Maison, PTMD en Casa Vivante. De mooiste woonaccessoires, dekbedovertrekken, servies, lampen en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Bij Outlet Duiven scoor je voordelig jouw nieuwe interieur."
Adres: Lithograaf 9, 6921VA Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-820240
ln.neviudteltuo@ofni
Stad: Duiven
Route: Lithograaf 9
Postcode: 6921VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kleding outlet duiven, outlet duiven ptmd, outlet duiven openingstijden, outlet duiven duiven, riverdale outlet duiven webshop, outlet duiven riviera maison, outlet duiven intratuin, woonoutlet duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Light Depot Light Depot 2 km 5 sterren voor de vriendelijke verkoopster en de mooie producten die we vandaag hebbe...
Recensies
Ruim opgezette donker winkel met van alles voor huisinrichting.
Veel spullen niet alles echt outlet prijzen maar je kan er altijd wat vinden. 3 verdiepingen dus neem je tijd. Meubels origineel en leuke prijs.
Wil je goedkoper artikelen van Riverdale kopen, dan ben je hier op het juiste adres.
Leuke winkel in overdekt centrum met zoveel dat je niet weet waar je moet kijken! Woonaccessoires van o.a. Riverdale, RM, CoCo Maison etc en ook gewoon met kleine prijsjes. Heerlijk vertoeven daar met rotweer.
Ik dacht eerst: goh goede service. Maar na vandaag . Zou teruggebeld worden maar nee. Nu toch zelf 3 grote pakketten ophalen met een kleine auto. Dat wordt dan 3x rijden. Outlet helpt niet en doet er ook geen moeite voor.
Leuk om even door heen te lopen, alles is afgeprijsd, zeker de moeite waard om te gaan kijken.
Altijd leuk om even rond te snuffelen Mooie dingen om je huis wat op te vrolijken en leuke prijzen
Goede kwaliteit beddengoed voor prima prijzen. Ook 210 lang en dat heb je niet overal.
Leuke winkel. Soms nog net iets te duur. Maar er is altijd wel wat leuks te vinden voor je huis.
Goede prijs voor leuke artikelen, 3 verdiepingen, dus ruime keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid