facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Light Depot

Light Depot

Info

Een bezoekje aan Light Depot is nooit hetzelfde door het alsmaar veranderende assortiment. Kom eens kijken!

Geschiedenis

Bij Light Depot vind je altijd een wisselende collectie. Hierdoor is een bezoek aan Light Depot altijd verrassend. Onze producten zijn altijd op voorraad en je kunt ze meteen meenemen. Bovendien zijn er iedere maand speciale aanbiedingen en geven we via Facebook regelmatig prijzen weg! Houd deze pagina dus in de gaten!



"Light Depot Duiven biedt als factory-outlet verrassende, trendy lampen van bekende merken tegen zéér aantrekkelijke prijzen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Neem een kijkje in de outlet lampenwinkel in Duiven of in de online lampenshop Light Depot en bewonder het veelzijdige aanbod hanglampen, vloerlampen, spots, wandlampen, bureaulampen, kroonluchters, tafellampen, kinderlampen & plafondlampen. Ook voor kwaliteits LED lichtbronnen en lampenkappen is Light depot hét adres als het gaat om sfeer & licht voor de laagste prijs!"
Adres: Nieuwgraaf 10, 6921 RJ Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: Duiven: +31 26 319 06 30
Stad: Duiven
Route: Nieuwgraaf 10
Postcode: 6921 RJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 11:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lampen outlet Duiven openingstijden, Duiven lampen, Lampen Duiven Nieuwgraaf, Besselink licht Duiven, Lampen outlet Arnhem, Grote lampenwinkel Gelderland, Light depot retour, Buitenverlichting Duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Outlet Duiven Outlet Duiven 2 km Ruim opgezette donker winkel met van alles voor huisinrichting.
Recensies
5 sterren voor de vriendelijke verkoopster en de mooie producten die we vandaag hebben gekocht. 0 sterren voor haar onbehoorlijke "baas". Snauwen doe je niet in het bijzijn van klanten.
wow wat een snelle service, gisteravond besteld via home sweet home ook van hun was vanmiddag binnen.
Mooie zaak. Heel veel keus. Lampen zijn daar goed afgeprijsd, daardoor voor niet te veel ern mooie lamp. Vriendelijk personeel.
Het moet al gek gaan als je hier geen lamp kunt vinden. Al mijn lampen thuis komen hier vandaan en ben er ook zeer tevreden mee.
Veel keus aan diverse soorten lampen. Van modern tot oud.
Veel keus en je wordt als klant goed geholpen ...
Prima winkel met ook veel aanbiedingen. Enige minpuntje is dat ze geen lift hebben naar de bovenverdieping dus voor mensen met een beperking of slecht te been niet echt makkelijk. Hier met personeel over gesproken en waren het er mee eens dat het niet heel handig was en ook de uitleg erbij gekregen waarom er geen lift zit.
Mooie winkel en zeer groot aanbod op lampen gebied.
Ruime keuze aan lampen in verschillende modellen, materialen en prijzen, Makkelijk bereikbaar op industrieterrein in Duiven waar zich o.a. ook de Makro, Ikea, Hornbach en Intratuin bevinden
het is een mooie grote nieuwe zaak en ze hebben er erg veel mooie lampen maar ik kwam er alleen voor een nieuw ledlampje die net stuk was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid