facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oudemaas BV "Groothandel voor Bouw en Industrie"

Info

Groothandel voor Bouw en Industrie

Geschiedenis

Oudemaas B.V. is een flexibel en klantgericht bedrijf dat haar klanten in Bouw en Industrie ontzorgt en centraal stelt.

Oudemaas is een organisatie met bouwstenen waaruit oplossingen voor iedere klant kunnen worden samengesteld. Het opbouwen van langdurige relaties met klanten en het bieden van toegevoegde waarde is wat ons onderscheidt van de concurrenten.

Omdat kennis van de markt onontbeerlijk is om de business van klanten te begrijpen, kiest Oudemaas er bewust voor te investeren in de kennis van de branches.

Klanten ervaren bij Oudemaas de kracht van een grote leverancier, maar hebben altijd één lokaal aanspreekpunt. Klanten waarderen dat. Dat men tevreden is over de werkwijze van Oudemaas blijkt ook uit het stijgende aantal vaste klanten.

Door de grotere naamsbekendheid de laatste jaren, groeit ons bedrijf. Ondanks deze groei blijft de klant hierin centraal staan.

We zijn vooral een mensenbedrijf, “Los van alle techniek en technologie van heden dag”.

Branches:
Bouw en Industrie (algemeen), Automotive, Transport- en overslagindustrie, Staal- en scheepsbouw, (Petro)chemische industrie, Off-shore industrie, Land- en tuinbouwindustrie, Voedingsmiddelenindustrie, Instellingen, Medisch, Horeca en Verenigingen.

Productgroepen:
Bevestigingsmaterialen, Handgereedschappen, Elektrische gereedschappen, Luchtgereedschappen & Equipment, Verspanende gereedschappen, Tapes, lijmen, kitten, Verven en folies, Ladders, trappen en klimmateriaal, PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen), Werk/bedrijfskleding, Schoonmaakproducten, Onderhoudsproducten, Automotive producten en Elektra & verlichting.

Met vriendelijke groet,

Team Oudemaas

Adres: De Plaats 15, 3342 GL Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0786122141
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: De Plaats 15
Postcode: 3342 GL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rope Access Group BV Rope Access Group BV 3 km Rope Access Group BV is a Dutch Industrial Rope Access & NDT provider. www.ropeacces...
STILL Intern Transport STILL Intern Transport 3 km Betrouwbaar tot en met, we werken dagelijks met verschillende machines van Still. Mor...
EMHA EMHA 3 km ....ik werk daar
Emigreen B.V. Emigreen B.V. 3 km Emigreen® Exhaust gas cleaning solutions for NOx, Soot, Noise and Hydrocarbons. Sea...
AMCO Compressoren AMCO Compressoren 4 km Maar liefst vijftig jaar ervaring en vakmanschap liggen ten grondslag aan de leverant...
Recensies
top leverancier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid