facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AMCO Compressoren

Geschiedenis

Maar liefst vijftig jaar ervaring en vakmanschap liggen ten grondslag aan de leveranties van AMCO Compressoren. Het bedrijf werd opgericht in 1955 en groeide uit tot een moderne, servicegerichte organisatie die zich specialiseerde in de fabricage en assemblage van alle voorkomende perslucht compressoren. Kwaliteit en maatwerk zijn daarbij kernbegrippen.


Er zijn nogal wat systemen, merken en types in compressoren. De bestemming en beoogde toepassing zijn bepalend bij de keuze voor het beste model. De mogelijkheden en modificaties zijn door Amco Compressoren voor alle werkzaamheden en systeemeisen tot in de spreekwoordelijke puntjes te verzorgen.

Dat geldt natuurlijk net zo goed voor aanverwante producten als drogers, ketels, perslucht gereedschap, persluchtleidingsystemen en toebehoren. Het klantenbestand van Amco Compressoren is derhalve zeer divers. Industrie, scheepvaart, scheepswerven en tuinbouw zijn hiervan wat voorbeelden. Speciaal voor de scheepvaart heeft Amco compressoren een compressorinstallatie en stikstofinstallatie ontworpen volgens de regels van de scheepvaartinspectie en diverse keuringsklassen.

Compressor rond 1955Amco Compressoren levert bijvoorbeeld hogedruk startluchtsets, oliegesmeerde zuiger- en schroefcompressoren, olievrije compressoren, geluidsarme zuiger- en schroef compressoren, elektrische, diesel en benzine gedreven stationaire compressoren, toeren geregelde compressoren en mobiele dieselcompressoren.

Ons flexibel ingestelde, VCA-gecertificeerd bedrijf, gelooft nog in maatwerk. Pas na een persoonlijk onderhoud waarbij wensen en eisen in kaart worden gebracht gaat de ontwerpafdeling aan de slag met bouwtekeningen. Op die manier weten klanten altijd precies waar ze aan toe zijn, hoe de compressor er uit komt te zien, waar die komt te staan en hoe deze functioneert.

Natuurlijk worden ze, indien gewenst, geïnstalleerd en turn-key opgeleverd. Dat houdt in dat u meteen aan de slag kunt. AMCO Compressoren verzorgt niet alleen de compressorinstallatie, maar installeert ook de perslucht leidingsystemen in diverse uitvoeringen, zoals gegalvaniseerd staal, kunststof, aluminium, enz.

Desgewenst richt Amco Compressoren hele werkplekken voor u in, compleet met luchtverzorging, werkbanken, bankschroeven en gereedschapwagens. Samen met dat grote aanbod in ketels, drogers en persluchtgereedschap vindt u dus alles onder hetzelfde dak; van ontwerp tot oplevering.

Zo heeft u gedurende het hele project slechts één aanspreekpunt: Amco Compressoren B.V.

Wilt u liever huren? Ook dat is geen enkel probleem. Het hoort bij onze service, net als de aftersales. Zo kan Amco compressoren uw personeel leren de machines te bedienen en verzorgen de VCA-gecertificeerde monteurs periodiek onderhoud, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Amco Compressoren heeft een STEK erkenning en is bevoegd controles/inspecties aan koeltechnische apparatuur uit te voeren.

Mocht er desondanks toch een storing optreden, dan kunt u altijd een beroep doen op de 24-uursdienst.




Dat is service volgens ons boekje...

Adres:
Telefoonnummer: 078-6820123
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: AMCO Europe, Compressor ridderkerk, Amco rouwkaarten, AMCO Solutions, AMCO Metall, Amco Rental, PTO compressor, Amko
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rope Access Group BV Rope Access Group BV 3 km Rope Access Group BV is a Dutch Industrial Rope Access & NDT provider. www.ropeacces...
STILL Intern Transport STILL Intern Transport 3 km Betrouwbaar tot en met, we werken dagelijks met verschillende machines van Still. Mor...
EMHA EMHA 3 km ....ik werk daar
Emigreen B.V. Emigreen B.V. 3 km Emigreen® Exhaust gas cleaning solutions for NOx, Soot, Noise and Hydrocarbons. Sea...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid