facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteopathie Lindeman

Osteopathie Lindeman
"Osteopathie Lindeman is gespecialiseerd in de de behandeling van baby's en kinderen en sporters. De gekwalificeerde osteopaten bij Osteopathie Lindeman zetten zich dagelijks in om u zo goed mogelijk bij te staan in uw zoektocht naar optimale gezondheid voor uzelf of voor uw kind. Behandelingen worden doorgaans vergoed vanuit het aanvullende pakket. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met één van de osteopaten. De praktijk is gemakkelijk te bereiken per auto en OV. U kunt parkeren voor de deur."
Adres: Rooseveltlaan 78 , Amsterdam 1078 NM, NL
Telefoonnummer: 06 24393070
Stad: Amsterdam
Route: Rooseveltlaan 78
Postcode: 1078 NM


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: osteopaat nederland, osteopaat overijssel, osteopathie badhoevedorp, osteopaat zwolle, osteopaat kind, osteopaat stadshagen, osteopaat sander, baby osteopaat
Recensies
Ik kon gelukkig nog heel last minuten een afspraak tussendoor krijgen bij Zoë voor mijn lieve baby Zora. Ik belde echt op zo een moment dat je liever gister dan vandaag een afspraak had gehad. Wist me zo geen raad meer met de hevige krampjes, reflux en huilbuien van mijn 6 weken oude baby. Zoë luisterde super aandachtig en is zo kalm en zelfverzekerd, dat ik alleen al van het consult zelf weer rustig werd. De behandeling van Zora had ter plekke al enorm veel effect. Sinds haar geboorte had ze nog niet zo ontspannen aangevoeld. Vervolgens sliep ze 48 uur als een Doornroosje, alsof ze eindelijk kon ontspannen. Vervolgens kwamen de krampjes weer, maar nooit meer zo erg als daarvoor. De tweede sessie was dan ook al voldoende. En wederom vertrok ik met een soort slappe pop van ontspanning. Verder had Zoë ook heel veel andere goede en nuchtere adviezen voor het huilen van kindjes, maar zonder haar advies of mening op te dringen. Ik raad echt iedereen aan met een pasgeboren baby bij haar langs te gaan. Zelfs als het niks mankeert. Het is een cadeautje! Dank Zoë!
Tja... 1 woord: FANTASTISCH! Vorig jaar had ik dagelijks afschuwelijke buikpijn/aanvallen vanaf mei tot en met augustus. Bij de eerste hulpt beland waar ze niets konden vinden, bij meerdere specialisten van Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft geweest die ook NIETS konden vinden! Ze hebben alles nagekeken: galblaas, darmen, maag, etc. maar helaas... Ook tijdens mijn zomervakantie in Portugal moest ik acuut naar het ziekenhuis. Daar werd ik veel beter geholpen en konden mijn pijn iets verlichten, maar ook daar wisten ze niet wat ik had. Op een dag kreeg ik een aanval op mijn werk en ging eerder naar huis. Dat was in augustus en ik was op. Elke dag had ik het gevoel dat ik doodging van de pijn... Ineens moest ik aan het advies van een vriendin denken: ga eens naar een osteopaat! Terwijl ik niet eens wist wat een osteopaat met je doet, ben ik toch gelijk gaat googelen. Ik woon in Den Haag maar ging dichtbij mijn werk in Amsterdam zoeken. En zo vond ik Osteopathie Lindeman Amsterdam. Gelukkig heb ik op die avond een afspraak ONLINE kunnen maken voor de volgende dag!!! Ik had geluk! Het was het en enige gaatje voor de rest van de week!! De volgende dag ontmoette ik dus Osteopaat Nica Wesselink. Ik vertelde haar hoe ik me sinds maanden voelde. Ze deed toen ze een algemene check-up bij mij, en ik moest daarna gaan liggen. Toen ze aan mijn buik begon te voelen zag ik aan haar blik dat ze wist wat ik had. Mijn probleem kwam van het ligament von Treitz en de boosdoener was Stress! Ik was zo blij dat iemand me IETS kon vertellen! Iemand wist eindelijk wat ik had! In totaal heb ik 3 sessies bij Nica gehad en het is helemaal overgegaan!!! Het is nu bijna 1 jaar later en heb nergens last van! Ik zeg het vaak en het klinkt overdreven maar: Osteopathie heeft mijn leven gered!!!! Ik stuur nu iedereen naar de osteopaat! lol Dus nogmaals: Dank je wel, Nica!!!! Groetjes, Barbara
Super fijn geholpen door Nika met ons baby zoontje. Na 2 keer behandelen ging het weer helemaal goed met zijn buikje. Als er weer iets is komen we zeker terug!
Toen ik vorig jaar tijdens wintersport flink door mijn knie was gegaan en ik maar last bleef houden van een overgevoelige knie en de stress die dat opleverde, besloot ik naar Remco te gaan. Door tijdens de behandeling niet gelijk op mijn knie te concentreren maar juist te kijken naar waar de oorzaak nu echt vandaan komt, wist Remco met doeltreffende, zachte manuele technieken de pijn in mijn been te verlichten. Na een aantal behandelingen had ik zelfs nog maar zo weinig last, dat ik gewoon weer normaal kon sporten zonder dat ik op mijn knie moest letten. Wat op zichzelf al veel stress scheelde!
Onze dochter 6 weken huilde veel en dronk slecht. De drie behandelingen van Nica hebben een wereld van verschil gemaakt. Ik kan het iedereen met een onrustige baby aanbevelen!
Jarenlang heb ik last gehad van rugklachten. Fysiotherapie had ik wel uitgeprobeerd maar kon me daar niet echt in vinden. Mijn klachten gingen niet over. Tot ik een folder in mijn brievenbus vond over Remco en osteopathie, hierna was mijn keuze snel gemaakt. Uitproberen dus en daar heb ik tot op de dag van vandaag nooit spijt van gehad. Remco heeft niet alleen mijn rugklachten kunnen behandelen maar ook uit kunnen leggen waar de pijn zijn oorzaak vindt. Na een uurtje duwen en trekken ga ik als herboren weg. Echt top. Heb het al heel vaak gezegd; dank je wel Remco.
I had my first appointment with Solène, in addition to being deeply kind, she is super professional and very attentive. The best osteopath I have ever had! Vertaald door Google Ik had mijn eerste afspraak met Solène, naast dat ze heel aardig is, is ze super professioneel en zeer attent. De beste osteopaat die ik ooit heb gehad!
Super results even after the first treatment; I was amazed. I had a very intense shoulder pain for almost 6 months and the physiotherapist suggested me to see a osteopath and it was definitely the right advice. After the first appointment it was 85% gone and with the second appointment entirely gone. Vertaald door Google Super resultaat al na de eerste behandeling; Ik was onder de indruk. Ik had bijna 6 maanden zeer intense schouderpijn en de fysiotherapeut stelde me voor om naar een osteopaat te gaan en het was absoluut het juiste advies. Na de eerste afspraak was het voor 85% weg en bij de tweede afspraak helemaal weg.
We came here with an anxious toddler and found a very patient and caring treatment provided by Nica, who was very thorough and knowledgeable! thanks a lot! Vertaald door Google We kwamen hier met een angstige peuter en vonden een zeer geduldige en zorgzame behandeling van Nica, die zeer grondig en deskundig was! heel erg bedankt!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Osteopathie Lindeman.

Amsterdam osteopaten

openingstijden, locatie, vervoer. Rooseveltlaan 78 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Osteopathie Lindeman adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Osteopathie Lindeman. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Osteopathie Lindeman delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteo Center Osteopathie Amsterdam Osteo Center Osteopathie Amsterdam 5 km Sabine Buurman als osteopaat zou ik iedereen aanraden. Ze is zeer deskundig, vriendel...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid